K
Katijah
Gość
Ale śliczna, talent masz.Widze uparłaś sie na tytul w tym miesiącumiejmy nadzieje, że bedzie po twojej mysli
Ja nie poszlam spac dokonczyłam sowe dla coreczki. Pochwalesie
No bardzo chciałabym przejąć ten tytuł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale śliczna, talent masz.Widze uparłaś sie na tytul w tym miesiącumiejmy nadzieje, że bedzie po twojej mysli
Ja nie poszlam spac dokonczyłam sowe dla coreczki. Pochwalesie
Dzieki. Powiem Tobie w tajemnicy, ze mam na niego tez zakusyAle śliczna, talent masz.
No bardzo chciałabym przejąć ten tytuł![]()
Chętnie podzielę się z nimDzieki. Powiem Tobie w tajemnicy, ze mam na niego tez zakusy
Ja mialam owu 2 kwietnia. Testy, ktore zamowilam beda dopiero we wtorek. Najlrpiej byloby testowac a porannego.... to bedzie środe... a wedlug bella @ ma byc 16 czyli w piatek... moze wytrzymam I wtedy potestuje. Nie nastawiam sieKiedy będziesz testować? Kiedy miałaś owu?
Ja w poniedziałek zrobie test 12dpo
No ja owu 31.03 @wypada mi na 15.04Ja mialam owu 2 kwietnia. Testy, ktore zamowilam beda dopiero we wtorek. Najlrpiej byloby testowac a porannego.... to bedzie środe... a wedlug bella @ ma byc 16 czyli w piatek... moze wytrzymam I wtedy potestuje. Nie nastawiam sie
Mnie wedlug bella wyglada 16 a wedlug flo 18 ... nie wiem dlaczefoNo ja owu 31.03 @wypada mi na 15.04
Ja wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowacJa się właśnie nastawiam, że się udalo i boję się rozczarowania