D
doublimam
Gość
13-14 ogolnie jest 24 dniowy cykl ale zgadza sie 25 dniowyA twoja faza lutealna ile trwa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13-14 ogolnie jest 24 dniowy cykl ale zgadza sie 25 dniowyA twoja faza lutealna ile trwa?
Zobaczysz do wieczora jak będzie wyglądała13-14 ogolnie jest 24 dniowy cykl ale zgadza sie 25 dniowy
No właśnie! Może jest tak jak było u mnie 1-2 dni przed @ plamienieDublimam a moze to implantacyjne?
Jak to plamienie u ciebie wyglądało?No właśnie! Może jest tak jak było u mnie 1-2 dni przed @ po teście , plamienie![]()
A może strzel sobie test ?![]()
Zrobiłam rano test. Pozytywny. Z godzinę później plamienie - jasnoróżowe . Nie jakieś szalone ilości ale całkiem sporo. Potem chyba przez 2 kolejne dni lekkie plamienia przy podcieraniu . Potem już cisza ale co mi nerwów zjadło to mojeJak to plamienie u ciebie wyglądało?
Czyli może jednak będzie świąteczny dzidziuś? No to trzymam kciuki dalej...Nie wiem.przeszla mi taka mysl. Ja OWU mialam 2 kwietnia plus 12 dni.... niby moglo by byc. Zobaczymy czy sie bedzie rozkrecal
Jak sie nie rozkreci strzele sobie w piatek w towarzystwie @KatrinakaNo właśnie! Może jest tak jak było u mnie 1-2 dni przed @ plamienie
A może strzel sobie test ?![]()
Ja w listopadzie tez tak mialam 5 dni spoznienia... test pozytywny z blada kreska, 5 dni duzego krwawienie. Gin kazal zrobic test po. Zrobilam I usiadlam. Wyrazna czerwone krecha na tescie zrobionym w srodku dnia. W grudniu 16 rozpoczelo sie krwawienie ponownie I niestety to juz bylo ronienie... wolalabym aby to tak tym razem nie wygladaloCzyli może jednak będzie świąteczny dzidziuś? No to trzymam kciuki dalej...
A swoją drogą u mnie też raz tak było, że ciąża zaczęła się od... okresua raczej pseudookresu
Nawet szłam wtedy na imprezę i się wina napiłam, bo byłam pewna, że to @. A jednak nie... Plamienia trwały 12 tygodni z 1-2 dniowymi przerwami - dziś z tej ciąży mam zdrowego 10-latka
BTW - w ciąży z moim czwartym dzieckiem plamienie przyszło nieco później (tak 5/6 tydzień) za to trwało całe 5 miesięcy(!) We wszystkich "kolorach tęczy" - czyli od plamień beżowych czy różowych przez różne nitki krwi w śluzie, aż do żywej krwi jasnej i ciemnej. Przyczyny nigdy nie znaleziono... Nerwów mnie to kosztowało, ale jestem przykładem, że TAKĄ ciążę też da się donosić. I to bez leżenia plackiem...