reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka, Karol glowe podnosil od poczatku - za wczesnie, powinnam mu pewnie przybic gwozdzem do podloza.;-) Jesli Julcia zaczyna juz gaworzyc, to faktycznie dosc wczesnie - tylko pogratulowac. Wklada raczki do buzi? Celowo?? No to juz w ogole... Szybka, jest. I co? Zwiazesz ja? Niech sie rozwija w swoim tempie!
Florentyna, to jest za je dwa bis te! Zwlaszcza koncowka o snach matek.

Ostatnia edycja:
Klaczku nie wiedzialam, ze to mleko na takiej podstawie dziala! szok...oj to drugiemu na pewno nie dam :( Przy P. myslalam tak jak Ty...ze tluste bardziej i tresciwsze..
A staranka mozesz juz zaczac? nie boisz sie o swoj organizm? ja sie nie znam ale balabym sie troche, ze zwyczajnie moj organizm tego nie wytrzyma. Zreszta po P. bardzo dlugo nie moglam dojsc do siebie...

katrina Ty juz masz 31 tc! mnie sie wydawalo, ze Ty tak daleko za mna jestes a tu patrz...

AniaD
moj hemoroid troche tez zelzal, tzn przestal bolec, ale i tak smaruje i czopki zaaplikuje jak przyjda z PL...niech znika dziad jeden!

Ollena, ja tez myslalam... Uwierz, oczy mi wyszly jak piatki z rybakiem. Co do staran... Wiesz - czekac nie mam na co w moim wieku, a czuje sie jak mlody bog. No, moze teraz to akurat niekoniecznie, ale ogolnie... Wiec zbieramy d... do raportu i probujemy.

Witam sobotnioDzisiaj północy śniło mi się, że miałam bóle parte i jestem ciekawa czy rzeczywiście coś delikatnie napierało i miało to odzwierciedlenie w śnie czy też to moje marzenia :))) Teraz kawa, śniadanie i witaminki dla dziewczynki :))) zostało mi ostatnich 6 pastylek i kupować nie będę, w końcu powinnam się rozsypać :)) Zapraszam babeczki na kawkę

Dzień dobry :)

Mam nadzieję ,że będzie dobry.

Wczoraj Jula napędziła nam strachu wydalając z siebie dwukrotnie całe mleko po karmieniu wielkim chluśnięciem. W nocy było spokojnie a po porannym karmieniu znowu to samo. Tak,że my juz po kąpieli bo mała była cała w mleku.Zobacz załącznik 449995

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu jakie 6 tabletek? Bo jak witaminy to raczej nie odstawiaj tak się mówi ale organizm po ciąży to jednak bez witaminek dość długo dochodzi do siebie.Ja chcę karmić piersią i witaminki mam zamiar brać i w trakcie karmienia.No chyba,że chodzi o inne tabletki.Zoyka może wy Julce za dużo dajecie?Bo takie chlustanie mlekiem to chyba nie bardzo.

reklama
Wlasnie Aniu...nawet jak piersia karmic nie bedziesz to tabletki powinnas brac jeszcze jakis czas! ja zamierzam nastepne pol roku po porodzie lykac tabletki, bo po tamtej ciazy popelnilam blad i nie bralam i posypalam sie... teraz nie chce zeby organizm przeszedl podobny szok!

Ale dobrze, ze mi przypomnialas o kupnie tabletek;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry