katrina115
Potrójna Mama
Aniu - biodra i pupa były zdecydowanie przed brzuszkiem, ale w każdej ciąży tak miałam. Taka moja uroda. Brzuszek jest chyba okrągły - tak mi wygląda. Włosy na głowie - nie jest ich ani mniej ani więcej, tyle co było (w poprzedniej było ich więcej i mocniejsze), a te na nogach, pod pachami itd. .... zdecydowanie mniej i tez wcale nie jestem smutna z tego powodu. Dlatego łudzę się, że może jednak córcia....
Kłaczek - Karolek jest duży, nie tłusty - tak jak piszesz, ubranka są za małe, bo krótkie, a nie za ciasne, a to jest różnica.
Kłaczek - Karolek jest duży, nie tłusty - tak jak piszesz, ubranka są za małe, bo krótkie, a nie za ciasne, a to jest różnica.
ja je widzialam na polkach w sklepie i tak jak wy myslalam ze jakies bardziej tresciwe jest!
jakos mi sie to nie spodobalo i potem jeszcze podpytalam babki (tez health visitor) na grupie dla mam o to a ona ze sie mam nie przejmowac i karmic jak karmie, i ze ona by uwazala ze waga niemowlaka jest problemem tylko jesli hamuje to jego rowzoj fizyczny, a moja sie normalnie rozwija : palce do buzi wklada, przekreca sie itd. Nosi od 4 miesiaca ubranka na 6-9 miesiecy, czyli na 74 i fakt sa za dlugie, tez na 68 byly za ciasne i w klatce piersiowej i w pupie ale ona ma chyba poprostu taka budowe - kobieca 

Wczoraj nie użyłam masażera a on bardzo rozluźnia nogi i łydki i dzięki temu o wiele lepiej funkcjonuję. Także dziś nie ma mowy żebym odpuściła ten zabieg....