reklama

Ciąża po 40

Majuska, tylko ja raz w zyciu mialam plastikowe laczki i od tamtej pory unikam jak ognia - nie znosze bagna w butach. Latem nosze plecione Treki, czyli czysta skora a i tak wkladam je na bawelniane lub bambusowe "stopki" bo na bose stopy... No, nie umiem. Powiedz mi ze w tych crocsach noga sie nie poci... Bo na oko to one mi sie wlasnie podobaja - sa w moim typie - takie lapciowate, a jednak kolorowe.

Anka, zjawisko bajeczne... Lubie tych estetycznych inaczej. Angielki z tego co widze maja manie albo wkladania na siebie totalnych zagli, albo wciskania sie w ciuszki zdecydowanie za male - efekt pasztetowy w naturalnym flaku jest tu normalny.

Misia, powinien byl rozjechac. Wiesz.. eutanzja, dobro gatunku i te sprawy.

reklama
Ja was doczytałam tak po łebkach.Od wczoraj to sporo naprodukowałyście.Niestety skurcze szyjki macicy to też mnie łapią.Po drugie odpowiedź na doznania estetyczne jest taka :Nie to ładne co ładne ,a to co się komu podoba.Niestety:baffled:A tak ogólnie to dzionek zleciał.Odebrałam wyniki mocz ,morfologia i hbs .Wygląda mi ,że wsio OK.:-).Poza tym nogi (zwłaszcza stopy to mają wygląd nadmuchanych balonów.Puchnę i puchnę ,a ciśnienie dobre 130/80

Majuska ja nie mam tych typowych Crocsow, takie mam Crocs™ Jayna | Comfortable Women’s Slingback | Crocs Official Site

i takie Crocs™ Carliana Peep Toe Ombre | Comfortable Women’s Flat| Crocs Official Site

i jeszcze japonki mam. Typowe tez kupie sobie kiedys:-)

Klaczku mylisz sie co do Crocsow i bagna w butach bo to sa tego typu buty w ktorych nogi sie nie poca w ogole. Specjalne tworzywo odroznia je bardzo od tych z Primarku za 5eu. ;-)Moje dziecko ma takowe odkad zaczelo chodzic i kupujemy co rok na lato bo jedne w ktorych noga sie nie poci, nie smierdzi i szybko sie wkladaja. Mojemu tacie tez kupilam i mowi,ze nie ma lepszych butow...jemu ten typowy wzor:-) takze polecam dla wszystkich a wzory sa boskie!
Co do kombinezonych letnio-wiosennyuch to tego tu duzo ale mysle, ze u Was moda taka jak u nas i wlasnie takie dupiaste panie najczesciej sie w tym pokazuja;-)

Odebrałam dziś morfo i mocz :baffled: tak średnio ciekawie z moczem jest.... jutro idę na konsultację do internisty bo ginek sobie pojechał na konferencję i go nie ma. Ciśnienie 110/70 więc wyjątkowo dobre. Ciekawe co mi powie lekarka i czy mnie nie wywali do szpitala z tym moczem :baffled: Niby wyniki nie pokazują zatrucia ciążowego, ale mam traumę po Filipie gdzie nic nie było a jednak okazało się że zatrucie istnieje i trzeba było szybko CC robić. Do bani :no:

Aniu nie martw się na zapas, wszystko będzie git, zobaczysz.
Ollena boskie te crocsiki, ja teraz kupuje na lato na bank japonki, na allegro będe szukać, bo u mnie na wsi nie ma tych butów, a skąd inąd za drogo;-)
Kłaczku parę razy jak żar się z nieba lał ubiegłego lata to mi się noga spociła, ale to po prostu cała byłam mokra, więc nie przyczyniły sie do tego crocsy, ogólnie obuw jest rewelacyjny, w tym tworzywie są opiłki srebra i dzięki temu jest ono antybakteryjne, nigdy nie miałam wygodniejszych butów:-D
Boże..jakoś przeżyłam ten dzień, pójdę sie teraz pomoczyć do ciepłej wody, zobaczymy co jutro będzie z tymi moimi krzyżami:baffled:

Ania będzie dobrze :-) może jakaś infekcja Ci sie przyplątała. Może trzeba badanie powtórzyć ?
Ollena ja mam krokodyle klasyczne w kolorze brązowym, jakoś nie przekonują mnie rószoffe plastikowe butki za 40 orjo nawet.

Wyjątkowo (:-):-)) przyznam rację Misi w kwestii kolorków, bo ten róż zabija całe człowieczeństwo w istocie ludzkiej. Tym bardziej za takie pieniądze. Będąc na wygnaniu w IE kupiłam za 12 euro cudowne skórzane mokasyny, w których noga sie nie pociła i były czarne :-D Na lato pewnie wybrałabym tez skórkę zamiast plastiku. W PL noszę sandałki na delikatnym obcasiku lub klapeczki i noga się nie poci.

Misia no co kto woli. Ja klasycznych nie mam za bardzo do czego ubrac, chyba ze jakis extra kolor i do spodenek. Najbardziej podobaja mi sie zielone takie razace, zywe:)
Jedne te crocsy mam niebieskie z zielona podeszwa, drugie fiolet, japonki czerwone. Ja uwielbiam kolorowe buty a juz w lecie to koniecznie bo musze miec do wszystkiego buty;)

No i rozu nie mam zadnych, wzor tylko pokazalam ale nie powiem...roz tez lubie bo mam do czego ubrac latem:)

Za to zakochalam sie w tych dla dzieciecia mego i szkoda, ze ma juz na ten rok bo bym kupila... http://www.crocs.eu/crocs-winnie-th...,pd.html?intid=slider1_winniethepooh_20120321 nna nastepny rok nie omieszkam;)

Ostatnia edycja:
witajcie

Nagle nastało nam lato, więc całe dnie spędzamy na ogródku. Krótki rękaw i klapki... to jest to, co tygryski lubią najbardziej!!
Dziś właśnie kupiłam Alince nowe crocsiki, bo nóżka jej bardzo urosła, a nosi je zarówno jako obuwie domowe jak i na ogródku, bo wygodne i szybko się zakładają.

reklama
http://www.crocs.eu/crocs-crocband/11016,en_ES,pd.html?cid=14X&cgid=women-footwear-crocband™
to me krokodyle...
buty lubie różne kolorystycznie ale preferuje jednak 100% skórzane :-)
też miałam kiedyś cudne mokasyny - zachodziłam je na śmierć - żadne upały mi straszne nie były w nich, do tego lniane spodnie, lniana spódnica i byłąm ubrana ...
Ollena jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że pomykam w tego typu butach do pracy - nawet w największe upały. Na plaże, wyjście na spacer czy ogólnie wakacyjne klimaty OK - tak też noszę swoje krokodylki/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry