kłaczek
Fanka BB :)
Majuska, tylko ja raz w zyciu mialam plastikowe laczki i od tamtej pory unikam jak ognia - nie znosze bagna w butach. Latem nosze plecione Treki, czyli czysta skora a i tak wkladam je na bawelniane lub bambusowe "stopki" bo na bose stopy... No, nie umiem. Powiedz mi ze w tych crocsach noga sie nie poci... Bo na oko to one mi sie wlasnie podobaja - sa w moim typie - takie lapciowate, a jednak kolorowe.
Anka, zjawisko bajeczne... Lubie tych estetycznych inaczej. Angielki z tego co widze maja manie albo wkladania na siebie totalnych zagli, albo wciskania sie w ciuszki zdecydowanie za male - efekt pasztetowy w naturalnym flaku jest tu normalny.
Misia, powinien byl rozjechac. Wiesz.. eutanzja, dobro gatunku i te sprawy.
Anka, zjawisko bajeczne... Lubie tych estetycznych inaczej. Angielki z tego co widze maja manie albo wkladania na siebie totalnych zagli, albo wciskania sie w ciuszki zdecydowanie za male - efekt pasztetowy w naturalnym flaku jest tu normalny.
Misia, powinien byl rozjechac. Wiesz.. eutanzja, dobro gatunku i te sprawy.
A tak ogólnie to dzionek zleciał.Odebrałam wyniki mocz ,morfologia i hbs .Wygląda mi ,że wsio OK.:-).Poza tym nogi (zwłaszcza stopy to mają wygląd nadmuchanych balonów.Puchnę i puchnę ,a ciśnienie dobre 130/80