Kłaczek te marki włąsne są całkiem fajnej jakości. Mam ciuszki z nexta i mothercare i nie wiem może ślepa jestem ale nie widzę AŻ takiej róznicy w jakości. No i jednak te tanie marki UK są zdecydowanie lepsze od drogie smyka :-( pomijam inne marki typu: wójcik czy cocordilo (czy jak to sie nazywa). Zwłaszcza, ze średnio 3 miesiace i już out.
Ja swemu obłapiaczowi zwróciłam uwagę to usłyszałam, że jestem dzieckiem alkoholików i nie wie czy jestem godna przystapić do tego sakramentu... nie wiem skąd czerpał wiedzę o mej rodzinie
teraz to mnie śmieszy ale wówczas do śmiechu było mi tak sobie. Uczył nas bardzo krótko i został zamieciony pod dywan - znaczy przeniesiony :-)
Młody jeszcze wchodzi w 3-6 miesiąca
ze spodni na 68 cm ma aktualnie bermudy ale są nadal za szerokie 
Ja swemu obłapiaczowi zwróciłam uwagę to usłyszałam, że jestem dzieckiem alkoholików i nie wie czy jestem godna przystapić do tego sakramentu... nie wiem skąd czerpał wiedzę o mej rodzinie
teraz to mnie śmieszy ale wówczas do śmiechu było mi tak sobie. Uczył nas bardzo krótko i został zamieciony pod dywan - znaczy przeniesiony :-)Młody jeszcze wchodzi w 3-6 miesiąca
ze spodni na 68 cm ma aktualnie bermudy ale są nadal za szerokie 
... co ciekawe moja kumpela jest przedstawicielem tej marki i im sie to zaje..iście sprzedaje

W ciągu dnia je mniej więcej regularnie, ale w nocy robi co chce i każda jest zagadką.