reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża po 40

Azula no to obserwuj, moze u Was w Lidlu tez beda kombinezony:-)

Klaczku
a Mia myslisz, ze sobie da rzymac maske na dziobie? Trzymam ja na sile, druga reka maske a Mars robi z siebie Marsa do kwadratu zeby ja zajac.
Mia to Mia a Patryk to siebi i biadoli, sciaga inhalator, gryzie, wylewa, wymysla itd. Takze nie ma nic po drobroci..

reklama
Ollena do Lidla mi nie po drodze i nie ma gwarancjii ,ze dla mnie akurat starczy.Na razie mam taki kombinezon liliowy jednoczęściowy i ten dwuczęściowy taki ciemnozielono-khaki no ciężko ten kolor określić.Ale jakbyś tych spodni zaprzestała używać to chętnie przygarnę ;-)bo Amelka nosi ubranka które większośc dzieci w jej wieku nosiła w zeszłym sezonie .O ten kombinezon na 80 cm na przykład fajny ciepły tylko kolor za jasny:-( 100_2030.jpgprzy tym wietrze i śniegu już ubrałam ze dwa razy.Kłaczku zdróweczka dla Karolka:tak:

Załączniki

• 100_2030.jpg
    100_2030.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 92
Heloł :-)
Zoyka mnie zmotywowała, więc spędziłam uroczy poranek w Wydziale Komunikacji:confused2: kijanka czasowo zarejestrowana, czeka mnie jeszcze "czynny żal" w Urzędzie Skarbowym, bo dziś doczytałam, że na zapłacenie podatku jest 14dni od kupna samochodu... uppps :szok::sorry:
kłaczek - dużo zdrówka dla Karola, domyślam się, że wykończona jesteś :-(
azula - dzieciaki świetne, ale ten smok u Boryska... no nie pasi mi i tyle... :-D Amelka prześliczna w tym liliowym kombinezonie!
Flo - i jaki jest werdykt blacharza / mechanika?
Majuska - jakieś to dziecko niepodobne do Pani żaby:-D jesteś pewna, że to nie jakiś podrzutek? :-D

Ma któraś z Was konto w mbanku? jakiś czas temu zmienili serwis transakcyjny, uparcie trzymałam się starego, ale widzę, że teraz postanowili mnie uszczęśliwić na siłę i nie mam już wyboru - muszę korzystać z nowego :wściekła/y: jest tak nieczytelny, że szkoda gadać, historii szukałam 10minut, zmiany na babyboom to pikus przy tym co zrobił mbank:no:

Idę dziś na fabryczną imprezę... o ile w piątek byłam pełna werwy i nie mogłam się doczekać to dziś jakoś całkiem mi przeszło... Chyba pojadę samochodem na chwilę... :sorry:

Azula mam jeden kombinezon do sprzedania, nie wiem ile ma cm 12-18 rozmiar, zalozylam Mii i wyglada jak Amelka (Amelka nie ma za krotkich nogawek czy tylko wlozone w buty?) i nie zrobi w nim kroka ;)
Jesli kupie te portki z Lidla to chcialabym takie, zeby tez na nast rok byly dobre, ale jak zmienie zdanie to dam znac:-)
A u nas w LIdlu lezy wszystko dluuugo, nie ma tak ze ludzie sie rzucaja jak w PL i wszystko wykupuja w jeden dzien, na szczescie! choc jutro z rana sie wybiore, bo chce znalesc rozmiar na Mia i poogladac na spokojnie.

Padam normalnie, mam zero weny do czegokolwiek, spac mi sie chce i mam w doooopie wszystko. Marze caly dzien o lozku i ksiazce i tak codziennie..

Ollena - daję i zawsze dawałam Alince Play doh-a do zabawy w kuchni na stole. Na podłodze mamy PCV - ani ze stołu, ani z podłogi nie było problemu z posprzątaniem tego, co się nakruszyło, a dziecko miało radości co niemiara. Do tej pory potrafi się tym ładnie bawić, z tym, że teraz to rozkłada, jak Kuba spi, bo on zaraz wszystko do buzi ładuje. a z ubrań wszystko mi się ładnie spiera, więc nie ma problemu jak się tym trochę ubrudzi. Zresztą zawsze można ubrać fartuszek.

Kłaczek - oj, to nie fajna nocka. Tu muszę poprzeć Ollenę - moim maluchom jak ich dopada kaszel w nocy też Sinecod w kropelkach pomaga.

Flo - szkoda samochodu, ale dobrze, że Wam się nic nie stało.

Hallo Kobitki! Zdrówka dla dzieci! I gratulacje dla Żaby!
My mamy kombinezon z Wójcika, i okazało się że Adi ma jakoś dziwnie długie nogi, ciekawe za kim jak my raczej nisko podłogowi, i spodnie zrobiły się za krótkie. Wygląda jak Amelka prawie, tylko nie ma spodni włożonych w buty. Kupowałam wcześniej, i o ile kurtka dobra, to spodnie lipa. One w ogóle jakoś się tak podciągają. Pojadę dziś może kupić jakieś wyższe śniegowce :) a później dokupie nowe portki pewnie.
Kłaczek :-D
27.11.2013 1467.jpg27.11.2013 1468.jpg To moja duża piękność. I mała nabyta 2 dni temu w Ikea :)
Lala dla Adi uszyta. Klementynka plus nosidełko :) Boska nie:-D https://www.facebook.com/hmbymama

Załączniki

• 27.11.2013 1467.jpg
    27.11.2013 1467.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 27.11.2013 1468.jpg
    27.11.2013 1468.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 66
Axa macie tam snieg?

Katrina Patryk tez by sie interesowal gdyby ktos sie z nim bawil a tak bez zajecia sie nim to potrafi caly dzien jezdzic na jezdziku....

No te nogawki niby jak stoi są dobre a długość ale tam pod spodem jest taki dodatkowy ściągacz i one właśnie się tak podciągają ale co za różnica wkładam je w but ,a jak się podciągną to opadają do wysokości buta.I tak jak siedzi w wózku to jest w śpiworku.Axa no właśnie się dziwnie podciągają:eek:W biedronce też są te kaktusiki ale ja nie chce ani jednego kwiata więcej:no:mam nie za duże okna ,a one szaleńczo rosną i zabierają całe światło i mimo całego ich piękna nie chcę

Ollena, my mamy śnieg :) w zeszłym roku zaspy były. Dziś u nas -4, Adi zakładam rajtki, kombinezon i wiem, że jej ciepło bo my już o 8 robimy dwa kilasy do szkoły :)
Olena no podciągają się skubańce, mam plan przyszyć gumki, i pod but zakładać. Kac ma tak przy swoich i jak idzie w śnieg to super rozwiązanie:tak:

reklama
3 swiaty z tymi kombinezonami... mam nadzieje, ze dorwe portki w Lidlu jutro i beda fajne.

MAm problem z Sylwestrem jak nastolatka;) chce sie spotkac z dziewczynami a okazalo sie, ze moja mama idzie do pracy i uwaga, uwaga! zapowedzialam babci dzis ze idziemy do niej spac w Sylwka haha;-)

Do góry