Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam serdecznie ja też tu od niedawna jestem mam 43 lata troje dzieci 21lat 4 lata i 2 lata od 15 dni nie mam @ dwa testy robione dwa dnie temu negatywne nie wiem co siedzieje za jakiś tydzien zrobię jeszcze jeden test my w sumie się nie staraliśmy ale jak by było to też by się kochalo całym sercem ...pozdrawiamHejka Kochane Bozena47 co napisać super cieszę sie razem z Tobą bo to piekne uczucie ukladac sobie źycie na nowo pomimo wczesniejszych burz i znaleźć wartosciowa osobe u swego boku i do tego oczekiwac malenstwo bede tyfowac aby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi oczekiwaniami....
Majka wszyscy mamy takie obawy uwazam ze w tym wieku jestesmy bardziej odpowiedzialni i z Tego to wynika...Maju i dziewczyny zapoznam sie z Wami i w wolnej chwili poczytam
Nie robilam badań na rezerwe jajnikowa FSH itd a dlatego iz zrobiłam je przed pierwsza ciaźą wyszly tragicznie a po 2 msc zaszlam w ciaźe ktora przebiegla ksiażkowo...w trakcie wizyty u ginekologa dojrzewalo jajeczko dominujace ale czy wartosciowe sa te moje owulki to sie okarze
Milego dnia dziwczyny☺
@pincze2 trzymaj się kochana ,dasz radę ...myśl pozytywnie ,przynajmniej się staraj,myślami jestem z Tobąwitam
Wczoraj niestety dostalam plamienia i trafilam na izbe przyjec.Lekarz stwierdzil ,że nie daje wielkich nadzieji bo zarodek jest za maly jak na 8tc , kazal lezec i brac duphaston i za 2 dni powtorzyc beta hcg i czekac do 8.02 na usg.Jestem zalamana.
Miej nadzieję do samego końca nie poďdawaj się być może do zapłodnienia doszło później i dlatego jest malywitam
Wczoraj niestety dostalam plamienia i trafilam na izbe przyjec.Lekarz stwierdzil ,że nie daje wielkich nadzieji bo zarodek jest za maly jak na 8tc , kazal lezec i brac duphaston i za 2 dni powtorzyc beta hcg i czekac do 8.02 na usg.Jestem zalamana.
a jaka masz betę robili Ci? aby tylko nie spadaławitam
Brumba Aniu co u Ciebie dajesz radę ?ściskam Cię cieplutko..Bardzo mi przykro, trzymaj się
witam
Serdecznie Witam wszystkie dziewczyny na forum.Jestem Sylwia juz Tu kiedys zagladalam w 2012 roku jak zaszlam w moja pierwszą ciaże majac 38 lat mam teraz slicznego 5 letniego chlopczyka. Bylo Tu zawsze milo wiec postanowiłam wrocić. Teraz mam 44 lata nowe życie nowy szcześliwy zwiazek pierwszy niestety zakonczył się śmiercia mojego meźa jak bylam w 10 tyg ciąży. I cóż postanowiliśmy, źe bedziemy starac się o maleństwo nie przeraźa mnie wiek sam w sobie a moja rezerwa jajeczek na ile mi pozwoli zostac mamą no i praca mojego partnera ktory pływa i trafia na owulacje do domu....chciałabym zapoznac sie z Wami wszystkimi ale ilosc wpisów mnie przeraźa może z czasem to ogarne...na początek proszę o pomoc i moze ktoras z Was mi napisze jak duze jest grono przyszlych mamusiek i starajacych.Pozdrawiam

Pincze wiem że ciężko ale staraj się być dobrej myśli, może pooglądać coś pogodnego. Zapłodnienie mogło być później niż przypuszczasz i stąd wielkość maluszka. Tylko trzeba opanować krwawienie- od tego jest duphaston. Przytulam żeby dodać Ci otuchy.witam
Dziękuję Kochana za ciepłą troskę.Brumba Aniu co u Ciebie dajesz radę ?ściskam Cię cieplutko..