Lilly40
Fanka BB :)
Powiem wam Dziewczyny że jesteście wszystkie bardzo silne mam pełen podziw dla Was i tak trzymać jeszcze raz życzę wszystkim dziewczynom fajnie spędzonych Walentynek .Pozdrawiam
Wzajemnie krecik .... szczęśliwych Walentynek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem wam Dziewczyny że jesteście wszystkie bardzo silne mam pełen podziw dla Was i tak trzymać jeszcze raz życzę wszystkim dziewczynom fajnie spędzonych Walentynek .Pozdrawiam
A jaki miałaś wynik testu Pappa? Bo u mnie jest 1:100 Jeżeli chodzi o ZD a reszta ok. Jednak że względu na mój stan zdrowia i przodujace łożysko nie chce ryzykować amnio. 1:100 To jeszcze nie tak źle choć trochę się denerwuje. Tym bardziej że z niepełnosprawnymi intelektualnie pracuje jako terapeuta (napatrzylam sie). Czekam na USG połowkowe.Wiem jak to jest te wszystkie badania przeszłam to u mie z tym starszym było ok a z młodszym poddalam się amniopunkcji bo test papa wyszedł źle i było podejrzenie o wady wrodzone to były najgorsze dwa tygodnie czekania jak zadzwonił tel i powiedziano że ok to płakałam jak dziecko ze szczęścia więc musisz się trzymać i być dobrej myśli życzę tego z całego serca
Ja mam dwóch maluchów więc znam to hiHe he to tak jak jaa o 6/7 budzi mnie córka
wychodzi z łózeczka i wskakuje do mnie i po spaniu ;aaa
Dziękuję ślicznie Lilly no i powodzenia dziś najważniejsze żeby fasoleczka się zasialaJa dopiero ogarnelam wszystko .... padam na twarz a budzik o 6tej jape drze .... spokojnej nocki dziewuszki ściskam Was mocno i każdej z osobna życzę pięknych eeee tam cudownych Walentynek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja miałam 1:52 To jest dość spore ryzyko no i przeziernosc karkowa miałam 2,7 więc dlatego się zdecydowałam doktorowa mi tak doradzilaA jaki miałaś wynik testu Pappa? Bo u mnie jest 1:100 Jeżeli chodzi o ZD a reszta ok. Jednak że względu na mój stan zdrowia i przodujace łożysko nie chce ryzykować amnio. 1:100 To jeszcze nie tak źle choć trochę się denerwuje. Tym bardziej że z niepełnosprawnymi intelektualnie pracuje jako terapeuta (napatrzylam sie). Czekam na USG połowkowe.
Dziękuję ślicznie Lilly no i powodzenia dziś najważniejsze żeby fasoleczka się zasiala
Dzień dobry dziewczynkiwspaniale spędzonego walentynkowego dnia i nocy wszystkim życzę
Lilly , wow szalejeszpięknie
w takim dniu i w takim łóżku musi się udać! Trzymam kciuki i życzę upojnego wieczoru i nocy
![]()