• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

Dzień Dobry, ja już po becie 7 tys.

Ale jakoś pogodziłam się już...jeszcze beta w poniedziałek i zobaczymy. Brzuch mnie pobolewa trochę jak na okres więc na wiele się nie nastawiam.

reklama
Dzień Dobry, ja już po becie 7 tys.

Ale jakoś pogodziłam się już...jeszcze beta w poniedziałek i zobaczymy. Brzuch mnie pobolewa trochę jak na okres więc na wiele się nie nastawiam.

Cześć Maggy to ja już nic z tego nie rozumiem ... skąd tak wysoka beta ????[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

już sama nie wiem...zobaczymy w poniedziałek. W środę idę do szpitala na usg. Mój gin na urlopie i załatwił mi wizytę w szpitalu.[/ mam nadzieje ze ta wizyta skończy się bardzo pozytywnie ... może ro koniec 6 tyg a zaraz zacznie się dopiero 7 tydz i beta do pon wzrośnie .... wiesz ze trzymam kciuki za same dobre wiadomości jestem myślami z Tobą i całym serduchem życzę Ci żeby wszystko skończyło się szczęśliwie [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
to jaka powinna być beta?
może jest ok, przecież wzrosła

1519489517-bd29c75a74c38999-aaaaaa.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry