Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
Jestem ciekawa co Ci powie mnie się pytała jak długo się staramy a ja ze od października o to krotko.Wiem ale nie licze na wiele...we wtorek ide do lekarza,bo rok to już wystarczy czkania...
Maggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Naprawdę byłam zaskoczona wynikiem. Ale jak mówie, nie nastawiaiam się na nic. Zaakceptowałam najgorszą wersję.
No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzienMaggy39 moze jeszcze nic straconego trzymam mocno za Ciebie kciuki. Mam nadzieję i to ogromną że bedziesz się cieszyć ze swojej kochanej fasolki.![]()
Wieczór nadszedł i wraz z nim rozwija się wstretna @...tak jak myslalam...wiec teraz Kochane trzymam kciukasy za pozostale staraczki aby w końcu chociaż jedna zapoczątkowala cykl dwóch kreseczek![]()
Dziękuję ze pytasz. U mnie zaczyna się 15 tc zadnych objawów. Jutro mam wizytę u mojego ginekologa ma mi odczytac wyniki testu pappa. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Wszystko okarze sie jutro. Dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania.No a co u Ciebie jak objawy itp,ktory tydzien
Kasiunia 76 trzymam kciuki za badania bo to chyba dzis daj znac jak poszło.Pamiętaj że jestesmy z Toba.![]()