Lilly40
Fanka BB :)
Wiem Lilly rozumiem Cię miałam to samo ,krótko się starasz dlatego jak byś sobie odpuściła to za parę lat byś tego zalowala dobrze wiesz o tym .
Ok Ok marudniku kochany postaram się jeszcze nie odpuszczać [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem Lilly rozumiem Cię miałam to samo ,krótko się starasz dlatego jak byś sobie odpuściła to za parę lat byś tego zalowala dobrze wiesz o tym .
No myślę ,jestem maruda ha ha i co z tego i będę Ci marudzić za każdym razem kiedy napiszesz że rezygnujesz uśmiechnij sięOk Ok marudniku kochany postaram się jeszcze nie odpuszczać [emoji8]
No myślę ,jestem maruda ha ha i co z tego i będę Ci marudzić za każdym razem kiedy napiszesz że rezygnujesz uśmiechnij się
Majeczko ależ ja nie zakładam spirali hi hi pozdrawiamWlasnie jak se przyjdzie to niech se idzie.A po co ci spirala normalnie se zyc uzywac I nie myslec,a byc moze pieknego slonecznego dnia zajazysz ze nie dostalas.Ale wtedy by Ci kopara opadla
Tak już dwa razy
I co na USG wyszło ?trzymamy kciukasy aby tylko dobrze byloTak już dwa razy
A pozatym Lilly ja Ciebie posluchalam i wczoraj wykorzystałam chłopa .[emoji8][emoji8]
Nic na nim nie widać. Nie ma ciałka żółtego ale beta rośnie i nie wiedzą. Pozamacicznej też nie widzą. Pobrali mi krew i mam czekać.