Jak AlicjaTrzymam mocno kciuki za wyniki amniopunkcji.
Nie mam niestety sprawdzonego kremu żeby Ci polecić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak AlicjaTrzymam mocno kciuki za wyniki amniopunkcji.
Nie mam niestety sprawdzonego kremu żeby Ci polecić.
DziekiJasne,ze mozesz czym wiecej tym lepiej.Tu u nas sa momenty raz wesole,raz smutne jak to w zyciu.Napisz cos I sobie jesli chcesz
Alicja wczoraj odłączona od respiratoraJak Alicja

a lekarze mówili wczesniej że napewno nie będzie sama oddychać
Dzięki, pewnie musze udać się do apteki?A zapomnialam mi polecono krem ochronny Iwostin 50+ I go uzywam
Alicja wczoraj dołączona od respiratoraa lekarze mówili wczesniej że napewno nie będzie sama oddychać
Odstawili jej te leki które ją usypiały farmakologiczne i teraz czekamy kiedy się obudzi
Postaram się zbytnio nie rozpisywać
Mam 41 lat, z pierwszego małżeństwa mam 7 letnia córkę Natalie, ponad 1,5 roku temu rozwiodlam się z alkoholikiem, a od ponad roku jestem z Sebastianem. Mieszkamy razem, niedawno się zareczylismy i zaczęliśmy starania o dziecko
On też jest po rozwodzie, ale nie ma dzieci. Natalię kocha jak swoją własnąmają świetną relację
niestety mój ex robi wszystko, zeby uprzykrzyc nam życie.
Od prawie roku w ogóle się nie zabezpieczalismy, ale nic się nie udawało, więc Seba zrobił badania i nie wyszły za dobrzepostanowiłam również ja się przebadać, czy w ogóle jeszcze mogę mieć dzieci, bo testy owulacyjne nic nie wykazują
na usg pęcherzyki rosną, ale OWU nie ma. Zaczęłam szukać i trafiłam na refundowany program diagnostyczny, do którego nas zakwalifikowano w klinice
jesteśmy po pierwszej wizycie, moje hormony w normie, w przyszłym tygodniu jeszcze progesteron zrobię. Za pare dni bede miec wynik AMH, na ktory bardzo czekam. Pod koniec miesiąca badanie Seby i druga wizyta z wynikami i badaniem usg.
To tak w skrócie
Brumba - powiesz coś więcej o Alicji?
Dziwczyny współczuję bardzo ciężkich przeżyć
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Cię serdecznie mam 43 lata mam troje dzieci dorosłą córkę w wieku 21 lat i dwóch chłopców w wieku 2 i pół i 4 i pół .Chłopcy są z drugiego związku mój partner jest młodszy i marzy jeszcze o dziewczynce .Ja natomiast się obawiam czy dam radę a do tego mam małe mieszkanie.Rok temu poronilam gdzieś koło 8 tygodnia .W tym miesiącu troszkę poszalalm za parę dni . zrobię test ,Ale znając życie jak zobaczę dwie kreski to będę panikowac.PozdrawiamPostaram się zbytnio nie rozpisywać
Mam 41 lat, z pierwszego małżeństwa mam 7 letnia córkę Natalie, ponad 1,5 roku temu rozwiodlam się z alkoholikiem, a od ponad roku jestem z Sebastianem. Mieszkamy razem, niedawno się zareczylismy i zaczęliśmy starania o dziecko
On też jest po rozwodzie, ale nie ma dzieci. Natalię kocha jak swoją własnąmają świetną relację
Od prawie roku w ogóle się nie zabezpieczalismy, ale nic się nie udawało, więc Seba zrobił badania i nie wyszły za dobrzepostanowiłam również ja się przebadać, czy w ogóle jeszcze mogę mieć dzieci, bo testy owulacyjne nic nie wykazują
na usg pęcherzyki rosną, ale OWU nie ma. Zaczęłam szukać i trafiłam na refundowany program diagnostyczny, do którego nas zakwalifikowano w klinice
jesteśmy po pierwszej wizycie, moje hormony w normie, w przyszłym tygodniu jeszcze progesteron zrobię. Za pare dni bede miec wynik AMH, na ktory bardzo czekam. Pod koniec miesiąca badanie Seby i druga wizyta z wynikami i badaniem usg.
To tak w skrócie
Askastar - a tak na marginesie - cały czas jeszcze pracujesz, czy już jesteś na L4 ?
Alicja wczoraj odłączona od respiratoraa lekarze mówili wczesniej że napewno nie będzie sama oddychać
Odstawili jej te leki które ją usypiały farmakologiczne i teraz czekamy kiedy się obudzi
Postaram się zbytnio nie rozpisywać
To tak w skrócie