Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam tyle dobrze że jestem szefową dla samej siebie więc jeszcze miesiąc jak dam radę i odpoczywam. W piatek wyjezdzam na 3 dni do Zakopanego z moimi 4 facetami i odpoczywam na całego.Zasmucona - ja o Tobie często myślę i zastanawiam się co słychać i jak się czujesz. Jesteśmy praktycznie w tym samym terminie i zastanawiam się jak Twoje samopoczucie itd, itd. A czy jesteś już na zwolnieniu czy ciągle biegasz do pracy ?
Czekamy z niecierpliwością na wyniki aby wszystko ok było powodzenia moniaKurczę, stresuje się. Dziś Seba odbiera mój wynik AMH. Jaki wynik daje jeszcze nadzieje w naszym wieku?
Brumba - to faktycznie bardzo ciężkie doświadczenie. Ale i teraz wielka nadzieja dla wszystkich
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A tyle stresu czasem tak jest więc trzymamy kciuki za jutrzejsze wyniki .Dupa. Dziś nie będzie wyników. Źle mi podano godziny. Dopiero jutro przed pracą pójdzie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
DIdii chwal nam się szybko tutaj czy zrobiłaś już test.?Witaj dopiero teraz zauwazylam ze Ty pytalas o mnie to mile dziekuje
Napisze Ci pokrótce potem na priw co i jakBo tu i tak nikt o mnie inny nie dopytuje i zapomnieli wiec tez zrezygnowalam bycia i pisania tutaj
hehe
Ja mam tyle dobrze że jestem szefową dla samej siebie więc jeszcze miesiąc jak dam radę i odpoczywam. W piatek wyjezdzam na 3 dni do Zakopanego z moimi 4 facetami i odpoczywam na całego.
Oj Didiii nie prawda. Gdy wchodzę doszukuje się Twoich wpisów tyle, że wychodzę z założenia żeby na nikogo nie naciskać. Jestem ciekawa jak się czujesz i czy lekarka w końcu przestała Cię zbywać.
Oj Didiii nie prawda. Gdy wchodzę doszukuje się Twoich wpisów tyle, że wychodzę z założenia żeby na nikogo nie naciskać. Jestem ciekawa jak się czujesz i czy lekarka w końcu przestała Cię zbywać.
Didii napewno Cię nikt nie zapomniał bo jesteś jak wulkan więc się nie da wracaj tu do nas czekamy .Mam nadzieję że ta spozniajaca jakie @ coś oznacza pozdrawiam buziaki