Tak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwiceAle miałaś jakieś objawy albo coś ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwiceAle miałaś jakieś objawy albo coś ??
No całkiem możliwe ze to hormony robiły swojeTak teraz myśląc w lutym mój organizm zaczął szaleć i tak myślę czy po prostu organizm tak zaaregowal na ciążę ,a ja odbieralam to jako nerwice
dziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy
JA PIERDZIU 3 dni temy HCG <0,1 a dzisiaj HCG 15,79 :O :O :O
sama w to nie wierze
a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O
Pięknie superdziewczyny jako ostatnie przyszly mi wyniki HCG -- robilam dzisiaj ale w innym labie bo taniej .. a te cukrowe mialam z abonamentu z pracy
JA PIERDZIU 3 dni temy HCG <0,1 a dzisiaj HCG 15,79 :O :O :O
sama w to nie wierze
a wyniki cukru wlasnie mam identyczne jak mialam w ciazach bo cukrzyca ciezarnych zawsze :O :O
A ile dni masz do terminu @mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna![]()
do temrinu @ jeszcze kilka dni
![]()
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokojena chwile choc
znowu bede wam panikowac :/
mam nadzieje ze to nie znowu biochemiczna![]()
do temrinu @ jeszcze kilka dni
![]()
![]()
i jak tu byc spokojna
musze powtorzyc wyniki pare razy moze wtedy sie uspokojena chwile choc
![]()
znowu bede wam panikowac :/
Mój mąż jako chrzestny został zaproszony do swojej siostrzenicy. Szwagierka robi jakiś obiad z ciastem, tylko dla najbliższych, ok. 9 osób.Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj tak z innej beczki. Czy organizowalyscie po uroczystosci bierzmowania swego dziecia jakiś poczęstunek, czy w ogóle kogoś zapraszalyscie z rodziny? Mam zagwostke. Co prawda jeszcze troche czasu do bierzmowania ale już intensywnie myśle. Msza jest w środku tygodnia i w godzinach popołudniowych ale myśle, że teściowej to nie będzie przeszkadzało w narzucaniu swojej osoby.
Jeszcze nie wiem jak zrobie.. w lutym pierwsze 3 pomiary byly prawidlowe dopiero 4 byl zly... a poszlam na niego bo piersi przestaly mnie bolec...@babydust tylko spokój moze nas uratować [emoji6], pij meliske a betę najlepiej powtórzyć za dwa dni wtedy widać dobrze jak przyrasta..
Póki co jest super i tego się trzymaj [emoji3590]