No ja tak mówiłam do chłopa ,aż biedny będzie się bał do mnie zbliżyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja tak mówiłam do chłopa ,aż biedny będzie się bał do mnie zbliżyć
SuperDziewczyny!!!! Zdrowy chłopiec!!!!!
Oczywiście trzeba poczekać na pełne wyniki, ale główne 3 wady chromosomów są wykluczone.
Dziękuję
kamień z serca...bardzo się cieszęU mnie też na zmianę ,raz aniołek raz diabełekNo i sobie go przechwalilam zmierzly jak cholera
Mówicie teraz o chłopach czy o synach. Mój syn aniołek, o chłopie lepiej się nie wypowiadamU mnie też na zmianę ,raz aniołek raz diabełek![]()
Ja o dzieckuMówicie teraz o chłopach czy o synach. Mój syn aniołek, o chłopie lepiej się nie wypowiadam![]()
U nas mały jak w zegarku co 3 godziny.Ja też lubię pospać,ale jakoś daję radę kładę się w ciągu dnia z nim.A jak wstaje się do karmienia? Ja chyba tego boje się najbardziej bo lubię spać [emoji4]wiosna czy latem bez problemu ale teraz o 7 budzę się i jestem nie przytomna [emoji23][emoji23]typowa sowa [emoji4]
My będziemy szczepić na wszystko, bo pani doktor powiedziała, że ze względu na ilość wizyt u lekarza z nóżkami to lepiej nie ryzykować.Tak są bezpieczniejsze i mniej ukłuć ja każde dziecko nimi szczepiłam tymi płatnymi i szczerze było ok dobrze zniosły nie było gorączki ani opuchnięte raczki ogólnie nie żałuje. Także ja polecam.Nie szczepilam na rotawirusy i pneumokoki
Dziewczyny ja się w sumie nie przywitała na tym wątku. Jestem na poronieniach nawykowych i jakiś tak Was zaczęłam czytać.Anett79 super wiesci![]()