Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ma jeszcze czas. Hela dopiero wtedy zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek. Siedzenie było dużo później. Teraz ma 15 miesięcy i biega jak szalonaNo wiem cisza nowych nie ma ,a stare nie mają co pisać .Mój miał wczoraj sześć miesięcy i nie siada
Hej Maju i Wszystkie kobietki...u mnie juz po chorobie@ annauelle jak tam u Was?
Witaj ,akurat dziś mówiłam do męża ze rok temu byłam w ciąży .Ciesz się tym stanem bo już kiedyś tu pisałam że to fajny okres (he gdy będą to czytać dziewczyny kasiulek,znadziejami to pomyślą teraz madruje).Bądź tu z nami pisz bo potrzebujemy tu świeżej krwi.Pozdrawiam zdrówka dla Ciebie i dzieciątkaDziewczyny, chciałam Was wszystkie przywitać, jestem tu po raz pierwszyOd kilku dni przeglądam trochę to forum, chętnie się do Was przyłączę. Mam 42 lata, dwóch udanych nastolatków, w lipcu 14 i 16 lat. W lutym poroniłam w 7 tc , ciąża nieplanowana, ale natchnęła nas z mężem do działania
Zdążyłam zapowiedzieć żeby nastawił się na długie miesiące walki z niepewnym rezultatem a w kwietniu okazało się, że jest! Radość ogromna od początku miesza się z niepokojem. Był krwiak, plamienia i leżenie. W piątek byłam na usg prenatalnym, wszystko ok, jutro jadę po wyniki pappy i już schizuję. Doktor, która robiła mi usg radziła mi się nastawić na złe wyniki w tym wieku, przekopałam internet i widzę, że może być różnie. Oby do jutra! Trzymajcie kciuki.
Jaanu 77, jak nie teraz to kiedy? Jeśli tego chcecie, macie siłę i możliwości to czemu nie?
Hej ciotka pokaz swojego synusiaWitaj ,akurat dziś mówiłam do męża ze rok temu byłam w ciąży .Ciesz się tym stanem bo już kiedyś tu pisałam że to fajny okres (he gdy będą to czytać dziewczyny kasiulek,znadziejami to pomyślą teraz madruje).Bądź tu z nami pisz bo potrzebujemy tu świeżej krwi.Pozdrawiam zdrówka dla Ciebie i dzieciątka