Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A przechodziłam, nie miałam gorączki tylko bole mięśni. Niestety mleko z miodem i czosnkiem tylko i masaże mąż mi robił. Ale na teleporadzie pozwoliła paracetamolDziewczyny, czy któraś z was przechodzila covid w ciąży? Czym się leczyłyście? Myślałam, że mam zwykłe przeziębienie w nocy miałam goraczkę powyżej 38 a dziś straciłam węch i smak. Jestem umówiona na teleporade.
ja nie przechodziłam, pojęcia nie mam co działa i jak to jest...Dziewczyny, czy któraś z was przechodzila covid w ciąży? Czym się leczyłyście? Myślałam, że mam zwykłe przeziębienie w nocy miałam goraczkę powyżej 38 a dziś straciłam węch i smak. Jestem umówiona na teleporade.
Ja na początku 8 mc. Lekarka zleciła domowe sposoby i paracetamol na gorączkę. Niestety zeszło na tchawice i musiałam zażyć antybiotyk Zinnat. Ja przeszłam dość ciężko i bardzo długo. Ważne żeby bardzo dużo pić.Dziewczyny, czy któraś z was przechodzila covid w ciąży? Czym się leczyłyście? Myślałam, że mam zwykłe przeziębienie w nocy miałam goraczkę powyżej 38 a dziś straciłam węch i smak. Jestem umówiona na teleporade.
Ja przechodziłam chyba od 13ego czy 14ego tygodnia. Bardzo ciężko przeszłam. 3 tygodnie nie byłam w stanie wstać z łóżka... Przez pierwszy tydzień nie mogłam jeść, mówić, trzymać oczu otwartych, ledwo dochodziłam do toalety, miałam problemy z oddychaniem, potworne bóle głowy (trzeciego dnia zastanawiałam się, płacząc, czy walnąć głową w ścianę, żeby stracić przytomność i przez chwilę tego nie czuć) - a jestem przyzwyczajona do bólu, bo mam migreny...Dziewczyny, czy któraś z was przechodzila covid w ciąży? Czym się leczyłyście? Myślałam, że mam zwykłe przeziębienie w nocy miałam goraczkę powyżej 38 a dziś straciłam węch i smak. Jestem umówiona na teleporade.
Skąd ja to znamJeszcze parę miesięcy temu modliłam się, żeby dociągnąć i zobaczyć 3 z przodu, a dziś jest 40+0❤
. O skończonym 40tym tygodniu, to ja nawet nie śmiałam marzyć
i że przyjdzie taki moment, że będę myśleć, " no kiedy w końcu i ja urodzę"
.
No może się tak zdarzyć..., jakiego Ty masz nosa... Trochę mnie brzuch zaczyna ściskać i wilczy głód mi się włączył... może to coś oznaczać???Celesty trzymam kciuki by szybko odpuściło i maleństwo w żaden sposób nie odczuło.
Kwiatek 21 coraz bliżej
Będziesz dmuchać świeczki i robić ćwiczenia oddechowe porodowe
Chociaż coś czuję, że nie dotrwasz... A pamiętasz, czułam też, że donosisz![]()