kwiatek250
Fanka BB :)
Ani smoczek,.mały i większy nic nie dały. Polozna w nocy dała jej mleko w butelce, to samo nic. Teraz inna polozyla ją na brzuszku i zasnęła.... dzis spalam 40 min. w nocy....A smoczek kwiatek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ani smoczek,.mały i większy nic nie dały. Polozna w nocy dała jej mleko w butelce, to samo nic. Teraz inna polozyla ją na brzuszku i zasnęła.... dzis spalam 40 min. w nocy....A smoczek kwiatek?
No jasne, ja pamiętam. Witaj.Hejka Kochane czy ktos mnie jeszcze pamieta???
Maju w grudniu czytalam Twoj post z zapytaniem czy jestem...wiesz Kochana ze moje starania juz sie zakonczyły..mam teraz jakies dziwne problemy miedzy miesiaczkami i cos czuje ze menopauza mnie juz dopadła...
Magdamama chyba już tutaj nie zagląda. Szkoda. Fajna była dziewczyna.netka i ja myślami jestem z Wami.
Annauella, ja Cie pamiętam bo jestem tu ze dwa lata już tylko mało się udzielam.
Maja, pisałaś kiedyś o pępku, u nas mimo jakiegoś dziwnego wiązania i tego, że odstawał mu sporo od brzucha już jest ok a jak u Was?
Ma ktoś kontakt z Magdamama? Jakoś jej historia bardzo nie poruszyła a już chyba tu nie zagląda.
Dziś dokładnie 2 lata od poronienia i dokładnie rok od daty zmajstrowania synka. Taka data i smutna i szczęśliwa.
Cudna!!!!Ani smoczek,.mały i większy nic nie dały. Polozna w nocy dała jej mleko w butelce, to samo nic. Teraz inna polozyla ją na brzuszku i zasnęła.... dzis spalam 40 min. w nocy....
Życie zaskakuje, ja teraz w lutym skończyłam 44lata i za 3 tyg mam cc.Kochana wlasnie skoonczyłam 46 lat...szok...staralismy sie 4 lata...bez skutku... dlatego juz teraz czekam tylko na to az zostne babcia![]()