D
doublimam
Gość
Bedzie dobrze :* tylko spokojnieTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bedzie dobrze :* tylko spokojnieTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Serdeczne życzenia dla Was z okazji takiej ładnej rocznicy. (ja w tym roku obchodzę taką samą tylko ze w lipcuA ja się pochwalę. Jutro mamy 22 rocznicę ślubu22 lata temu, jak braliśmy ślub, to też 4.04 była Wielkanoc. Także symboliczne te święta
Oby dla nas wszystkich były wesołe, radosne, optymistyczne i oczywiście zdrowe![]()
Witaj Kasjopejja. Hmm ja tez się bałam. Mualam tyle lat co ty i niespodzianka. Cora ma teraz prawie5 lat. Zdrowa. A teraz kolejna niespodzianka. A na luczniku prawie 45. Badania dobre. Ale tak naprawdę to strach zawsze jest i bedzie. Czy bedzie zdrowe czy damy rade, czy nasze zdrowie sie nie popsuje. Wierzę że i u ciebie będzie dobrze.Jest nas tu sporo dojrzałych mamuś. Mam nadzieję ze bedzie ci tu z nami dobrzeTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Będzie dobrze,musi byćTak, boje się wyniku ze względu na mój wiek.
Miód na moje serce, gdy czytam taki komentarzWitaj Kasjopejja. Hmm ja tez się bałam. Mualam tyle lat co ty i niespodzianka. Cora ma teraz prawie5 lat. Zdrowa. A teraz kolejna niespodzianka. A na luczniku prawie 45. Badania dobre. Ale tak naprawdę to strach zawsze jest i bedzie. Czy bedzie zdrowe czy damy rade, czy nasze zdrowie sie nie popsuje. Wierzę że i u ciebie będzie dobrze.Jest nas tu sporo dojrzałych mamuś. Mam nadzieję ze bedzie ci tu z nami dobrze![]()
Trzymam kciuki za was!!!Ja mialam bol jajnikow we wtorek I strodeman nadzieje, ze I Wam I nam sie udalo... od wczoraj mam jakas kazda z humorem.i nastrojem placze na filmach, rycze pod prysznicem... chyba przez to, że to kolejne swieta kiedy nie mozemybyc a naszym bliskich
brak mi sil.
Ja jednak 16.04, bo owu przesunęła się
Ja 18 kwietnia