K
Katijah
Gość
Też tego nie lubięJak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tego nie lubięJak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Termoforek z pestek wiśni, tak, używamy i chyba pomaga.Jak ja nie lubie niedzielbego wiecxoru tak mi zal ze znow zaczynamy nowy tydzień
Pieron wie jaki@doublimam a to taka dłuższa delegacja?
Może by tak dzisiaj sex... jak to @znadziejami ? Tantryczny?![]()
DziekiMam nadzieję, że zdążysz przed jego wyjazdem!!!
Haha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa@doublimam a to taka dłuższa delegacja?
Może by tak dzisiaj sex... jak to @znadziejami ? Tantryczny?![]()
@Tanita79 trzymajcie się!!❤ moja malutka póki co nie ma kolek, ale ja i tak się boję tego cholerstwa i jak mocno płacze wieczorem to się zastanawiam..., tyle zjadła i jeszcze głodna... czy to kolka?Kolka.
No nic się matce wyspać nie da ten mój Synuś
A tak serio to szkoda mi Go strasznieKołysamy się
Mimo wszystko, w razie czego, wykorzystaj męża porządnie przed wyjazdemHaha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa![]()
Nie martw się na zapas. Z drugiej strony jak pojedzie i wróci taki wyposzczony... to będzie się działo [emoji85]Haha troche za szybko okienko plodowe od wtorku... OWU wedlug apki 24 ... jezeli nie bedzie wracal na weekend do domu to lipa![]()