Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja, jeśli mogę też poproszę. Teraz nie udzielam się dużo, ale jak zaszłam w moją pierwszą ciążę po czterdziestce samo przeczytanie forum było dla mnie dużym wsparciem. Czerpalam też garściami jak kolejną ciążę donosiłam. Potem może już nie odzywałam się za dużo bo to forum o ciąży, a nie macierzyństwie. Ale lubię tu wracać.O widzisz, ty też się zgubiłaś [emoji23]. Jak dla mnie nie ma problemu, poczekamy też na brumbe, może ktoś jeszcze się zgubił to byśmy poprosiły za jednym zamachem.
Ja, jeśli mogę też poproszę. Teraz nie udzielam się dużo, ale jak zaszłam w moją pierwszą ciążę po czterdziestce samo przeczytanie forum było dla mnie dużym wsparciem. Czerpalam też garściami jak kolejną ciążę donosiłam. Potem może już nie odzywałam się za dużo bo to forum o ciąży, a nie macierzyństwie. Ale lubię tu wracać.
Tak było, że trzeba było podtrzymywać żywotność wątku. Ale nie wiem czy pamiętasz, że czasem tematy niewybredne bywały, np.w jakich pozycjach udało nam się w te wymarzone ciąże zajść@Brumbafajnie, że zajrzałaś.
Był czas, że tu była cisza strasza. Prosila wtedy @Maja żeby chociaż o dupie Marynie pisać
A mój leniuch śpi fajnie, ostatnio od 21 do 6 ale bywało, że nawet dłużej. Dobrze, bardzo dobrze bo ja potrzebuję się dłuuugo regenerować
@arona jak się mieszka na wsi? My jedną noga w mieście ale jest plan na wieś właśnie ale ja się obawiam o takie prozaiczne rzeczy jak szkoły, zajęcia dodatkowe, kluby sportowe itd Niby wszystko da się zorganizować ale np moje starsze trenują od 6 lat judo a tam nie ma klubu żadnego. Nic w promieniu godziny jazdy autem![]()
U Michałka też kiedyś przez dwa tygodnie katar się ciągnął ale w końcu sobie poszedł. A o jakich badaniach myślisz?pisalam Wam o katarze moglyby byc drugi tydxien?No moze bo jest. Nie leci jak odciagam to jest go mało .Ake twk niekiedy slychac jakby miał zatkano .W tamtym tygodniu robilam inhalacje, ale przestalam bo byla poprawa .Kurcze tak fie zastanawiam czy go nie wziasc przebadac?
o widzisx fajnie ze napisałeśU Michałka też kiedyś przez dwa tygodnie katar się ciągnął ale w końcu sobie poszedł. A o jakich badaniach myślisz?