Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Ja też nie wiem co to mdlosci. Poza zgagą i to już w wysokiej ciazy to nic takiego mnie nie męczyło.
Tak czy siak dziewczyny...spokojnych ciąż Wam życzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ale nie wiem czy los nie zadecydował za.nasTo pytanie, na które sama powinnaś poszukać odpowiedzi razem ze swoim partnerempolecam dogłębne przegadanie tematu. Jak poznacie Wasze wspolne za i przeciw, będziecie mogli podejmować decyzje. Nikt za Was tego nie zrobi, a kierowanie się czyjąś historią nie jest słuszne
![]()
O jest mamusiaOstatnio byłam na USG półtora tygodnia temu i wszystko było okTeraz zbliża się powoli kolejna wizyta i już się stresuję, bo nie wiem co tam w środku słychać
Dziś u mnie 14+2, mdłości niestety jeszcze nie odpuszczają, ale mam ciut więcej energii
Nifty i USG genetyczne za nami, ale jeszcze chyba potrzebuję chwili, żeby ochłonąć i zacząć się cieszyć przed wizytami
![]()
Ja czekałam dość długo na Nifty, do laboratorium krew podróżowała 5 dni, a potem jeszcze kilka i w sumie chyba po 1,5 tygodnia miałam wynikO jest mamusia
Rozumiem że.musisz ochłonąć najważniejsze że.maluszek zdrowy ile czekałaś na nifty? Znasz płeć?
ja boje się testować bo co dalej z tym jakby jednak pozytywnie było nic przycupne i poczytam jakoś może nabiore odwagi
Ja zaraz kończę 40 lat i jestem w 17 tygodniu.Wiem ale nie wiem czy los nie zadecydował za.nas
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i dobre słowa.
Są tu obecnie ciężarówki po 40 ?
Dzięki za podpowiedzi, choć co do leżaczków to sie dziwię bo w nich prawie płasko maluchy leżą, bratowa obu synów w takim kładła jak byli tacy maleńcy i nic się nie działoAle masz fajnie, faktycznie można oglądać bez końca. Łóżeczko dostawne bardzo sobie chwalą, ja mam dużo miejsca więc kupiłam od razu duże Łóżeczko- kołyskę. Byłam nim zachwycona ale po kilku msc mała i tak zdecydowała spać u nas w łóżku I teraz ma wściek dupy jak ją tam przełożę [emoji1787]
Leżaczki, bujaczki, huśtawki i nosidełka to temat zakazany dopóki dziecko nie nauczy się samodzielnie siadać u mnie to było do 9 msc. Do tego czasu dziecko ma leżeć na płasko.
Od razu wspomnę że chodzików też nie wolno używać [emoji6]
Komoda z przewijakiem super sprawa, polecam, wszystko co dziecku potrzebne masz pod ręką.
Wanienkę kupiłam zwykłą na stelażu, w mniejszym rozmiarze, dobre to dla moich pleców.
Masz teraz czas spokojnie możesz wyszukiwać używane, czasem można coś za pół ceny kupić w idealnym stanie. Najlepiej gdzieś w okolicy żeby jednak zobaczyć przed zakupem. Ja np pojechałam prawie 50 km po łóżeczko " w idealnym stanie " z olx i jak go zobaczyłam to szybciej wyszłam niż weszłam. Masakra była a na zdjęciach wyglądało super.
Za to wózek kupiłam za 1/3 ceny sklepowej faktycznie w idealnym stanie.
Ja też nie wiem co to mdłości za to hemoroidy znam doskonaleJa też nie wiem co to mdlosci. Poza zgagą i to już w wysokiej ciazy to nic takiego mnie nie męczyło.