reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża po 40

Misiu, życzę Ci, żeby pomogła - u nas działa, ale niestety do końca tych dolegliwości nie likwiduje. Tym niemniej różnicę widać :)
Gosia, lepiej niech już będzie po tym znieczuleniu i po wszystkim i dzidziuś na świecie. I za to trzymam kciuki. A znieczulenie działa :)
A ja myślałam Majuska, że ten film będzie fajny...

Upiekłam torcik czekoladowy, jutro przełożę masą z mascarpone - może ktoś się da zaprosić, co? Jutro na kawkę :)

Tymczasem dobrej nocki :)

reklama
Majuska - dzięki, właśnie zauważyłam, że podobny do Twojego (dlatego śliczniusi!!!), tylko u Ciebie te cyferki fajniej wyglądają, ja jeszcze mam "daleką drogę".....

Hejka mamuśki!
Nie śpię od 5tej, mam skurcze, na razie sobie je zapisuje , ale chyba to już te, są zdecydowanie silniejsze niż te wcześniejsze, na razie co jakieś 9 minut, zjadłam małe śniadanko i piję kawkę, byłam też sukę wybiegać na łące za blokiem , jestem wyluzowana na razie :))) Starego jeszcze nie budziłam..kto wie, może zaraz się wszystko wyciszy;-)

Odnośnie filmu..tak na Koterskim byłam.....nie jest to zły film, ale nie porwał mnie do końca, nastwiłam się na mocne pośmianie i owszem sporo rzeczy mnie rozbawiło, natomiast film ogólnie jest specyficzny, cała praktycznie akcja to rozmowa 2 facetów jadących samochodem, no i tak na prawdę nie jest to żadna zwariowana komedia jeżli weźmie sie pod uwagę całokształt :))) Dzień Świra na pewno dużo lepszy :))))

Gosia, ja nie napisalam (dla tych co nie znaja) ze to bajeczna parodia kazan ks. Natanka, wlacznie z jego bledami jezykowymi. Przeciez to zywcem wydarte z kazania o okultyzmie, ktore nota bene jest na youtube - swego czasu ogladalam oczom i uszom nie wierzac kilka jego kazan, przy stwierdzeniu ze ma "specjalny swiatlowod do Boga" wymieklam. Ta reklama pewnie nigdy w mediach nie pojdzie, a szkooooda...
Majuska, ja wiem ze koncowka to tak czlowieka juz pogania, ale... te kilka dni po terminie tez sie rodzi i jest ok. Mala sama pewnie zdecyduje o dacie swoich urodzin. Z reszta... Co ja Ci bede tlumaczyc? Sama pewnie wiesz. O, kurcze... Skurcze?? Jak to teraz masz? Janiepierdykam, moze faktycznie juz!
Katrina, nie ma za co raz jeszcze. Jak tlumaczylam, sama w te klocki ledwie raczkuje, szczesciem sie udalo.

Wnerwa mam ze jasna cholera! Pod 19 Chinczycy, pod 21 my, pod 23 Litwini - domki maja po 3,5m szerokosci, scianki "papierowe", jak ktos gada u siebie to przez sciane slychac, tyle ze niezrozumiale. Chinczycy to wiadomo - jazdy byly i pewnie beda, ale Litwini dotad spokojni, ot, latem jakiegos grilla zapalili na podworku, troche muzyki puscili, pospiewali sobie... Spoko. Zwykle przed 11:00 konczyli impreze, wiec zaden problem bo to ze dym w okna szedl to nawet fajne - ogniskiem pachnialo - a zwijali sie w porze niby juz tu poznej bo powinni do 10:00, ale jak dla mnie... Bawili sie, ok. Dzis przegieli o cala pale. Impreza od wczoraj wieczorem trwa nadal - u nas jest 07:30 rano. Muzyka wali na calego, pijane wrzaski... Nie awantura, spiewaja z muza, przekrzykuja si, wychodza przed dom "na fajka" i tez glosna rozmowa, spiewy - zabawa, ale qrwa mac nie cala noc! Rajmund po wczorajszej nocy niedospanej, ja z reszta tez bo co chwile sie budzilam i sprawdzalam czy mi chlop jeszcze oddycha (wiem, panikara to moje drugie imie), on mial wczoraj 12h dniowki i dzis poszedl znow na 12h, a spac sie po prostu nie dalo w tym zgielku. Ucichli na godzinke po 5:00, to sie Karol uruchomil - male wredne.:-D No, jego pora byla. Ciekawa jestem kiedy oni skoncza.

Majuska w końcu!!!!
napisz jeszcze co i jak tu na BB czy jedziesz co???? a potem mi szybko o znieczuleniu!!!:-):-):-)
ech zazdroszczę ci:):):) no i trzymam kciuki żeby to JUŻ BYŁO!&&
Kłaczku ja tego oszołoma to słuchać nie mogę i nie chcę ale szkoda że o pomalowanych paznkciach nie ma nic i o opętaniu:):) ha

Majuska i co?

Ktorego oszoloma? Henia czy oryginala? Bo jesli Natanka, to o paznokciach bylo w kazaniu o okultyzmie. Bylo cos, ze "jezeli u twojego dziecka na paznokciach (pazurach?) jawia sie jaskrawe kolory - czerwien, czern... to..." i nie pamietam czy mam wiedziec ze cos sie dzieje, czy ze szatan juz sie nim interesuje, ale na bank o paznokciach bylo.:-D A o opetaniu Natanek tez mial teksty i to "jak wsciekniety" to z tego kazania jest.:-D Cos bylo ze diabel jak wsciekniety miotal... Nie pamietam dokladnie tych kazan bo jak pisalam, opadala mi szczena coraz nizej i w oslupieniu nie rejestrowalam juz wszystkiego.

Witajcie Czterdziestki!
trochęmnie nie było, bo nie chciałam swoim wisielczym humorem psuć wesołego nastroju na naszym wątku.Od wczoraj mi ciut lepiej, więc piszę.
Widzę, że ja bez lysty trafiłam do szpitala totalnie nieprzygotowana, ale z powodu przedwczesnego porodu jestem chyba usprawiedliwiona?
Wczoraj na kontroli w poradni rehabilitacyjnej usłyszałam, że Alusia zrobiła postępy i trochę optymistyczniej patrzę w przyszłość. Niestety, nasza rehabilitantka idzie do szpitala i musimy sobie poczukać zastępstwa, niestety prywatnie.
Majuska, trzymaj się Kochana Krajanko!
Muma, miło, że jesteś z nami.

Chyba się dzieje...na razie jeszcze wchodze do wanny na chwilę, wyłażą ze mnie różne różności podbarwione krwię więc włoda zdecydowanie "puka w szybkę " :))))

Kłaczku to było tak: że jak coś tam , coś tam, coś tam TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE :)))))
Jesteśmy "fanami"

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska, ale tez bylo, ze jak cos tam cos tam, to "wiedz ze szatan juz sie twoim dzieckiem interesuje". Bylo na bank. eh... Jak to zobaczylam w wydaniu Henia to padlam - jak dla mnie bajer.:-D Kurde, Ty zaczelas rodzic!! Lada moment cos z tego bedzie. Skurcze jak?

Do góry