Gosia, ja nie napisalam (dla tych co nie znaja) ze to bajeczna parodia kazan ks. Natanka, wlacznie z jego bledami jezykowymi. Przeciez to zywcem wydarte z kazania o okultyzmie, ktore nota bene jest na youtube - swego czasu ogladalam oczom i uszom nie wierzac kilka jego kazan, przy stwierdzeniu ze ma "specjalny swiatlowod do Boga" wymieklam. Ta reklama pewnie nigdy w mediach nie pojdzie, a szkooooda...
Majuska, ja wiem ze koncowka to tak czlowieka juz pogania, ale... te kilka dni po terminie tez sie rodzi i jest ok. Mala sama pewnie zdecyduje o dacie swoich urodzin. Z reszta... Co ja Ci bede tlumaczyc? Sama pewnie wiesz. O, kurcze... Skurcze?? Jak to teraz masz? Janiepierdykam, moze faktycznie juz!
Katrina, nie ma za co raz jeszcze. Jak tlumaczylam, sama w te klocki ledwie raczkuje, szczesciem sie udalo.
Wnerwa mam ze jasna cholera! Pod 19 Chinczycy, pod 21 my, pod 23 Litwini - domki maja po 3,5m szerokosci, scianki "papierowe", jak ktos gada u siebie to przez sciane slychac, tyle ze niezrozumiale. Chinczycy to wiadomo - jazdy byly i pewnie beda, ale Litwini dotad spokojni, ot, latem jakiegos grilla zapalili na podworku, troche muzyki puscili, pospiewali sobie... Spoko. Zwykle przed 11:00 konczyli impreze, wiec zaden problem bo to ze dym w okna szedl to nawet fajne - ogniskiem pachnialo - a zwijali sie w porze niby juz tu poznej bo powinni do 10:00, ale jak dla mnie... Bawili sie, ok. Dzis przegieli o cala pale. Impreza od wczoraj wieczorem trwa nadal - u nas jest 07:30 rano. Muzyka wali na calego, pijane wrzaski... Nie awantura, spiewaja z muza, przekrzykuja si, wychodza przed dom "na fajka" i tez glosna rozmowa, spiewy - zabawa, ale qrwa mac nie cala noc! Rajmund po wczorajszej nocy niedospanej, ja z reszta tez bo co chwile sie budzilam i sprawdzalam czy mi chlop jeszcze oddycha (wiem, panikara to moje drugie imie), on mial wczoraj 12h dniowki i dzis poszedl znow na 12h, a spac sie po prostu nie dalo w tym zgielku. Ucichli na godzinke po 5:00, to sie Karol uruchomil - male wredne.

No, jego pora byla. Ciekawa jestem kiedy oni skoncza.