Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytałaś o to samo całkiem niedawno np tutaj Thread 'Ciąża po cesarce' https://www.babyboom.pl/forum/temat/ciaza-po-cesarce.124807/ i tutaj Thread 'Ciąża po cesarskim cięciu' https://www.babyboom.pl/forum/temat/ciaza-po-cesarskim-cieciu.124806/Tak wiem, rozumiem. Ale mi się nie rozchodzi o takie rady. Tylko jeśli ktoś był w ciąży to po jakim czasie
Bardzo mi przykroWitam. Miałam cesarke pod koniec stycznia ale niestety moja coreczka umarła.. byłam u ginekologa, wszystko dobrze zagojone, blizna wygląda dobrze, wszystko ogólnie wporządku. Ogólne zalecenia lekarzy jest rok odstępu. Ja się chciałam zapytać po jakim czasie wy byłyście w ciazy i jak ta ciąża przebiegała?
Zaszłam równy rok po CC. I super kolorowo nie jest - powstało jakieś duże naczynie krwionośne, które może pokomplikować trochę sytuację. Co wizyta jestem monitorowana pod tym kątem bo mój lekarz boi się nacieku na pęcherz oraz tego, że to naczynie jest blisko starej blizny. Nikt nie da Ci gwarancji, że będzie dobrze. Na razie mam się nie stresować, ale zawsze z tyłu głowy jest jednak to info, że może coś pójść nie tak. Przede wszystkim zadbaj o zdrowie psychiczne a potem planuj kolejne dziecko.Witam. Miałam cesarke pod koniec stycznia ale niestety moja coreczka umarła.. byłam u ginekologa, wszystko dobrze zagojone, blizna wygląda dobrze, wszystko ogólnie wporządku. Ogólne zalecenia lekarzy jest rok odstępu. Ja się chciałam zapytać po jakim czasie wy byłyście w ciazy i jak ta ciąża przebiegała?
Zaszłam równy rok po CC. I super kolorowo nie jest - powstało jakieś duże naczynie krwionośne, które może pokomplikować trochę sytuację. Co wizyta jestem monitorowana pod tym kątem bo mój lekarz boi się nacieku na pęcherz oraz tego, że to naczynie jest blisko starej blizny. Nikt nie da Ci gwarancji, że będzie dobrze. Na razie mam się nie stresować, ale zawsze z tyłu głowy jest jednak to info, że może coś pójść nie tak. Przede wszystkim zadbaj o zdrowie psychiczne a potem planuj kolejne dziecko.
no to przecież Ci odpowiedziałam po jakim czasie bylam w ciąży i były problemyTak wiem, rozumiem. Ale mi się nie rozchodzi o takie rady. Tylko jeśli ktoś był w ciąży to po jakim czasie