• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po cesarce

MaGdaLenAx94

Fanka BB :)
Cześć. Mam pytanie. Miałam cesarke 29 stycznia tego roku, niestety moja córeczka umarła. Ale nie o tym chce pisać. Chciałam zapytać ile po cesarce zaszłyście w kolejną ciążę? Ponieważ chcemy z mężem dalej się starać. Nie byłam jeszcze na kontroli u ginekologa, ponieważ wyjechałam za granicę odpocząć od tego wszystkiego, dlatego też chce się mniej więcej dowiedzieć jak to wygląda, na co się nastawiać, czy na długie czekanie czy może jednak szybciej niż mi się wydaje

reklama
Cześć. Mam pytanie. Miałam cesarke 29 stycznia tego roku, niestety moja córeczka umarła. Ale nie o tym chce pisać. Chciałam zapytać ile po cesarce zaszłyście w kolejną ciążę? Ponieważ chcemy z mężem dalej się starać. Nie byłam jeszcze na kontroli u ginekologa, ponieważ wyjechałam za granicę odpocząć od tego wszystkiego, dlatego też chce się mniej więcej dowiedzieć jak to wygląda, na co się nastawiać, czy na długie czekanie czy może jednak szybciej niż mi się wydaje
12 msc po cc byłam w ciąży

reklama
Mi ginekolog powiedział, że najlepiej 2 lata. Ale tak naprawdę minimum 6 miesięcy jeśli z blizną jest ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry