Cc było zaplanowane na nieco później ze względu na pośladkowe ułożenie.po 8tyg od cc? pierwszego cc?
w 37tc juz planowane było czy coś się zadziało?
Odeszły mi wody, więc zrobiono wcześniej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cc było zaplanowane na nieco później ze względu na pośladkowe ułożenie.po 8tyg od cc? pierwszego cc?
w 37tc juz planowane było czy coś się zadziało?
To już było dawno temu, syn ma już 10latJak przeszlas ciążę? W którym tug miałaś teraz cięcie ?
Ogólnie naszym wymarzonym pierwszym dzieckiem była dziewczynka właśnie. Wiadomo nie że przedewszystkim, bo zdrowie najważniejsze a tak samo byśmy kochali czy synka czy dziewczynkę. Ale teraz po tym co przeszliśmy, nawet nie będę myśleć o płci, będę myśleć tylko o zdrowiu, żeby było dobrze. A reszta jest nie ważna.Dziewczyny , czy w kolejnej ciążę miałyście ( chciałyście) te sama płeć co aniolkowe dziecko?
Ile juz czekasz? badalas bliznę?O kurcze ja gdybym zaszła po 8 tyg to prawdopodobnie bym nie przeżyła. Mam zakaz minimum rok
8 miesięcy temu rodziłam. Jestem źle zszyta w środku. Po roku mam znów przyjść na badaniaIle juz czekasz? badalas bliznę?
beda poprawiać?8 miesięcy temu rodziłam. Jestem źle zszyta w środku. Po roku mam znów przyjść na badania
Nie będą. Lekarka powiedziała że do roku samo się zregeneruje ja tam się nie znam na tym ale jej ufambeda poprawiać?