reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciaza po poronieniu przed 1 okresem

Cześć dziewczyny
23.09.24 poroniłam synka w 14 tygodniu. Powodem był krwiak podkosmówkowy który się wypróżniał i zabrał ze sobą moje maleństwo. Odebrałam wyniki 15.10 histopatologiczne czekam.na wizytę u lekarza ginekologa którą mam dopiero za tydzień. Zrobiłam sobie badanie krwi i moczu I bete. Beta wyszła na poziomie 9 a od 5 ciążę wykrywa. I boję się że zaszłam mie dość że przed pierwszym okresem to jeszcze przed wizytą kontrolną. Czy ktoś miał już taki przypadek. Dodam że jeszcze mam bakterie w moczu które zaczęłam leczyć.

reklama
Cześć dziewczyny
23.09.24 poroniłam synka w 14 tygodniu. Powodem był krwiak podkosmówkowy który się wypróżniał i zabrał ze sobą moje maleństwo. Odebrałam wyniki 15.10 histopatologiczne czekam.na wizytę u lekarza ginekologa którą mam dopiero za tydzień. Zrobiłam sobie badanie krwi i moczu I bete. Beta wyszła na poziomie 9 a od 5 ciążę wykrywa. I boję się że zaszłam mie dość że przed pierwszym okresem to jeszcze przed wizytą kontrolną. Czy ktoś miał już taki przypadek. Dodam że jeszcze mam bakterie w moczu które zaczęłam leczyć.
To może być jeszcze beta spadkowa po poronieniu. Badalas wcześniej, wynosiła już mniej i teraz wzrosła?

Do góry