Gosz92
Fanka BB :)
Niestety znow poronilam, poronienie zatrzymane na 6+2 kilka dni po wizycie serduszkowejA czemu miałby Cię boleć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety znow poronilam, poronienie zatrzymane na 6+2 kilka dni po wizycie serduszkowejA czemu miałby Cię boleć?
Bardzo mi przykro, trzymaj się jakośNiestety znow poronilam, poronienie zatrzymane na 6+2 kilka dni po wizycie serduszkowej![]()
Jakos sie trzymam dla coreczki. A powiedz mi jakie badania zrobic najpierw? Material poronny dalam do badania genetycznego i co dalejBardzo mi przykro, trzymaj się jakoś
Dziewczyny Ci powiedzą bo ja po cp nie miałam co badać bo metotrexatem leczyłamJakos sie trzymam dla coreczki. A powiedz mi jakie badania zrobic najpierw? Material poronny dalam do badania genetycznego i co dalej![]()
Jakos sie trzymam dla coreczki. A powiedz mi jakie badania zrobic najpierw? Material poronny dalam do badania genetycznego i co dalej![]()
Przyszly wyniki plec meska , trisomia 16 chromosomuNajlepiej to dogadaj się ze swoim prowadzącym ciążę.
To on raczej najlepiej wie w co jest sens iść, jakie leki Ci potencjalnie włączyć albo które leki wymagałby potencjalnie podniesienia dawki i czy to być może, odniesie pozytywny skutek (bo i nie musi)...
Pytanie też czy badanie zarodka przyniesie jakieś odpowiedzi. Samodzielne badania - no można, ale to duże koszty prywatnie niejednokrotnie
Przyszly wyniki plec meska , trisomia 16 chromosomu
Myślę że wszystko zależy od tego z jakiej przyczyny straciłaś dziecko. Ale ogólnie możesz się znowu starać. Dla pewności najlepiej zapytaj swojego lekarza, który potwierdzi to po wykonaniu badań. Czasami jest jakiś problem z endometrium i dlatego następuje zatrzymanie rozwoju zarodka i wtedy najlepiej najpierw je wyleczyć żeby zapobiec niepotrzebnym nerwom powodu braku powodzenia.Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.