Witajcie Kochane 
Dawno mnie nie było u Was , ale wciąż zaglądam mimo, że milcze sobie w ukryciu.
Mialam male problemy z Dzidziusiem, ale strach spowodowal, że wyolbrzymilam je do wielkości Kosmosu. Dostalam krwotoku w czasie kiedy powinna wystąpić trzecia miesiączka i plakalam tak mocno i dlugo, że nawet nie potrafilam sie ubrać do lekarza. Mój M* wiózł mnie omal na sygnale do lekarza a ja no cóż... wszystko wrocilo
Teraz jest dobrze.
Dostaję zastrzyki kaprogest ( potrójna dawka progesteronu) - niestety boli tylek jak diabli, ale to nic , wytrzymam . Tylko nie wiem jak dlugo to sie bierze? Muszę dopytac Hm
Taka jestem bardzo szczęśliwa, że wszystko jest dobrze z Groszkiem :]] '
I chcę Wam wszystkim powiedzieć, że warto czekać. Przykre jest to co nas spotkało , ale trzeba życ dalej. I wierzyć, że następnym razem...............
Całuję mocno nowe Dziewczynki i te starsze forumowiczki
Miłej nocki Slodkie

Dawno mnie nie było u Was , ale wciąż zaglądam mimo, że milcze sobie w ukryciu.
Mialam male problemy z Dzidziusiem, ale strach spowodowal, że wyolbrzymilam je do wielkości Kosmosu. Dostalam krwotoku w czasie kiedy powinna wystąpić trzecia miesiączka i plakalam tak mocno i dlugo, że nawet nie potrafilam sie ubrać do lekarza. Mój M* wiózł mnie omal na sygnale do lekarza a ja no cóż... wszystko wrocilo Teraz jest dobrze.
Dostaję zastrzyki kaprogest ( potrójna dawka progesteronu) - niestety boli tylek jak diabli, ale to nic , wytrzymam . Tylko nie wiem jak dlugo to sie bierze? Muszę dopytac HmTaka jestem bardzo szczęśliwa, że wszystko jest dobrze z Groszkiem :]] '
I chcę Wam wszystkim powiedzieć, że warto czekać. Przykre jest to co nas spotkało , ale trzeba życ dalej. I wierzyć, że następnym razem...............
Całuję mocno nowe Dziewczynki i te starsze forumowiczki

Miłej nocki Slodkie
Można też rozmasowywać pośladki pod strumieniem ciepłej wody.
Pewnie już na wakacjach:-)

Bo po moim poście,o tym,żebyście pisały o dzidziuusiach,bo wątek nazywa się "ciąża..." posypały się same dobre wiadomości:-) Hahahaha.
i dalej nie mam okresu co robić????