patka pewnie że pamiętamy!!!!! gratuluje kochana gratuluje!!!!! &&&& za was kciuki
A ja po wizycie. Gin mi dziś powiedział wkońcu moge Pani pogratulować ciąży

jest bardzo zapobiegawczy no cóż pewnie w życiu się naoglądał... A co do USG Słyszałam serduszko

143 bicia na minutę dzidzia ma 6tygodni i 6dni czyli 2 tygodnie później od obliczenia na suwaczku a liczyłam wg ost @ więc owulkę na 100% miałam później

Ale jest ale

mam krwiaka i nie wiem co z nim, wizytę mam za 4 tyg mam odpoczywać dbać o siebie nie dziwgać itp itd i dzwonić jeśli coś.... zmartwił mnie tym krwiakiem

powiedział ze nie ma sensu abym co tydz chodziła na usg i żebyśmy patrzeli wymiary tego krwiaka mam unikać stresów mhm jeśli to wg możliwe... ajj nie wiem co mam myślec o tym
EMY kochana gratuluję syneczka!!!!

AS piękny psiak ja niedługo będe miała ubaw ale z dwoma koteczkami które biorę do domku.
Mój Kacpuś mówi że na kisiel ma uczulenie!!!! hehehe i cały czas miałam Pani mówić że on ma uczulenie bo musi jeść kisiel w przedszkolu a on nie chce i mam wytłumaczyć że on nie może
Mój Alberto w niedzielę wyjeżdza smutno mi też czemu człowiek za chlebem musi opuszczać rodzinę ehhhh nic na to nie poradzimy a może to nowy etap w naszym życiu może zdecyduję się też wyjechać mój mężunio będzie 500km odemnie

no ok lecę bo jestem teraz u mamy i korzystam z neta w domku. Deszcz zaczoł u mnie padać i grzmi. OK Buziaki kochane miłego wieczorku!!!
aha ktoś wie co tam słychać u naszej aniuni???