patka82
Fanka BB :)
zjolu ale w między czasie oczywiście będziecie się przytulać ? więc może się uda wcześniej;-) zwykle jst tak, że gdy się nie ma ciśnienia to lepiej jest zafasolkować
Ja chyba odkryłam dlaczego nie udawało się wcześniej, zawcze starałam się trafić w dzień przed owulką (marzył mi się synuś), i 2 cykle z rzędu było tak przytulanki w nocy ok 23 a rano przy porannej toalecie obserwowałam owulkę. Wnioskuję, że żołnierzyki były za wolne i nie wyrabiały się czasowo
A teraz poniosła nas fantazja 2 dni wcześniej, kolejnego dnia też , a dzień przed owulką zero i udało się
Pewnie będzie dziewczynka, ale to nic nie szkodzi , najważniejsze jest zdrowie, a jak zatęskni mi się jeszcze kiedyś za synusiem to spróbujemy jeszcze raz
Ja chyba odkryłam dlaczego nie udawało się wcześniej, zawcze starałam się trafić w dzień przed owulką (marzył mi się synuś), i 2 cykle z rzędu było tak przytulanki w nocy ok 23 a rano przy porannej toalecie obserwowałam owulkę. Wnioskuję, że żołnierzyki były za wolne i nie wyrabiały się czasowo
A teraz poniosła nas fantazja 2 dni wcześniej, kolejnego dnia też , a dzień przed owulką zero i udało się
Pewnie będzie dziewczynka, ale to nic nie szkodzi , najważniejsze jest zdrowie, a jak zatęskni mi się jeszcze kiedyś za synusiem to spróbujemy jeszcze raz

Przed ciążą unormujesz sobie hormony i bedzie ok. powinne być w w okolicach TSH 1,5 do 2,5 chociaż ja zaszłam z wyższym TSH i w ciąży trzeba kontrolować co 3 tygodnie no0 i zwiększona dawka musi być, wiec trzymam kciuki!!!!!I jak coś To pisz, jak będę mogla to mogę!!!!!
), a ja sobie polozylam dziada na polce i co wieczor uprzedzalam pozostale dwa guzki, ze jak zaczna rosnac tak jak kolega, to tez zalicza eksmisje. Posluchaly.