Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja nadal wierzę w moc fasolki ...:-):-):-)Ja tylko melduje, że u mnie nadal bez zmian....@ jak nie było tak nie ma.....ale pojawiły się kłucia...w dole brzuszka....chyba jednak wranca nadejdzie...
Pielgrzymka trwa 9 dni :-):-)zjola dalej czekam az bedziesz w tej magicznej parze dwojkowej moze juz to bedzie w nastepnym cyklu
V_jolka Patka ogromne gratulacje i spokojnej ciazy
As musi byc fajnie na takiej porodniowej pielgrzymce
ja w tym roku mam po wakacjach moj akurat ma urlop w tym czasie gdzie bede moiec szew zakladany i raczej nie jest wskazane jezdzenie i lazenie a szkoda
wiecie zajzalam z ciekawosci na styczniowki i jakos dziwnie mi sie zrobilo tu czytam ze dwie dziewczyny zafasolkowaly a tam czytam ze dwie stracily

( to słowa Klaudii)

Żabka jest przesłodkaZjola!Robie takie majtki: Hosting Zdjęć: p4070014.jpg Czapeczka tez bedzie, tylko inna. Ubranko na sesje foto dla dzidzia.

U mnie też najlepiej po sexiku i po wódeczce.Kłaczku ale pawiowe! Super! Ale dla twojej fasolki powinny być ze skorupką ślimaczkaPodczytałam na wieściach.
IZW - jakoś sobie z chłopem poradzę. M nigdy nie dał mi powodów do podejrzeń ale ja taka już jestem. Myślę, ze jak @ sobie pójdzie, to ja już sobie wtedy najlepiej z nim pogadamPo dobry seksiku gada się najlepiej i wszystkie lody puszczają. Przynajmniej u nas
![]()

Pielgrzymka to fajna sprawa dla ludzi ,którzy chcą się na kilka dni znaleźć w innej rzeczywistości.Doczytałam
Święte słowa. Brawa dla tej pani :-).
karolcia81 możesz nam tu jojczeć, byle byś się sama nie stresowała, bo jak bobosexy odniosły sukces (w co nadal wierzę), to stres nie przystoi. :-)
zjola wracaj do zdrowia. A chłop może przejmuje się tymi badaniami? Wiesz, takie uderzenie w jego "męskość". W każdym razie, życzę szybkiego oczyszczenia sytuacji. A jak Twój komputer? Wszystko gra, złota rączko? :-)
As pielgrzymka - duża rzecz. Idę zaraz wymyślać intencje. Jak tam Twoja Makabra się chowa?
kasia2011 zazdroszczę :-)
Śniło mi się dzisiaj, że byłam w ciąży i poszłam na USG, a później oglądałam zdjęcia z tego USG z dzidziusiem. No, może kiedyś i do tego dojdzie. Tymczasem, do N. doszły Kłaczkowe paputki, więc jestem happy
.

,ale przekochana 

.