Dokladnie nie do dna bo jak dzidzia wyjdzie to jeszcze tatusiowi w łebek popuka i zapyta dobrze ci tak dobrze.
czarna-cos w tym jest wiesz faceci to taki typ stworzonek co to bardzo wyczulone sa na punkcie swoich klejnotow i zolnierzykow a jak juz cos tam nie gra to wielce obrazeni chodza no bo jak to ja facet najlepszy i niepowtarzalny a mam problem.Czasem ciezko im sie z tym pogodzic i odgradzaja sie murem zamiast pogadac i problem rozwiazac.
czarna-cos w tym jest wiesz faceci to taki typ stworzonek co to bardzo wyczulone sa na punkcie swoich klejnotow i zolnierzykow a jak juz cos tam nie gra to wielce obrazeni chodza no bo jak to ja facet najlepszy i niepowtarzalny a mam problem.Czasem ciezko im sie z tym pogodzic i odgradzaja sie murem zamiast pogadac i problem rozwiazac.
Ostatnia edycja:
Co do czulosci meskiej na punkcie klejnotkow itd. Bylam w ciezkim szoku, jak po dluzszym czasie bezowocnych staran, moj chlop oswiadczyl ze jak sie okazja trafi, to on by sie przeszedl sprawdzic swoja armie. Juz nawet mialam obczajonego laba, tylko pozostawala kwestia pobytu w kraju. No, ale zaszlam i temat przegladu armii sie zamknal.
przytulam cię kochana los zachichotał znowu nie tak miało być:-(