• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As, kujonie! Ty sie o mature boisz? To ciekawe bo ja jakos watpliwosci nie mam.
Ilona, Twoja tesciowa to numer sam w sobie, ale jak sobie zyczy umowe miec na siebie to niech ja ma, tylko licz sie z tym ze jak bedzie chciala to Was moze z tego mieszkania wywalic - jest najemca, ieszkanie wg. umowy jest wynajete przez nia. Zadbalabym o dopisanie aneksu do umowy, ze Wy w tym mieszkaniu zamieszkujecie i co dokladnie oplacacie, zeby nie bylo potem pior.
IZW, kurak z cebula w d... zapowiada sie sympatycznie. U nas dzis ryz z jogurtem i truskawkami - mam dosc miecha, kotletozerca musi przezyc.

reklama
a_gala te klucia i pobolewania to moze byc wlasnie ta macica ja mialam tak w pierwszej ciazy i gin potwierdzil moje domysly teraz tez mam od czasu do czasu takie klucia raz to z przwej a raz to z lewej strony jak bedzie ci dokuczal ten bol podbrzusza to zarzuc sobie no-spe

Zjola w nocy go obudziłam powiedziałam co mi na sercu leży, że pierwszy raz od smierci Filipka miałam nadzieję, że może nam się jeszcze uda...że możemy być szczęśliwi...przeprosił mnie pogadaliśmy....no i rozbeczałam się, że taka głupia jestem, że każe mu się wyprowadzać.....że za bardzo się nakręciłam....no i po dobrej kłótni było boboseksy:tak::-D:tak::-D

Anulka ja 2 tyg przed porodem non stop sprzątałam, chodziłam po schodach, no i dużo innych rzeczy które rzekomo przyspieszają poród i nicccccc poszłam do gina i mówię mu, że tu całą ciążę skurcze miałam a teraz nic, spokój....powiedział mi że dziecko wie kiedy przyjśc na świat i porodu sama nie przyspiesze, że mam cierpliwie czekać, ale że na jego oko dziś lub jutro urodzę, a ja do niego no jasne ciekawe jak przeceż nie mam żadnych objawów....no i wróciłam do domu i po 2 godz wody mi odeszły :-D:-D:-D

ja zrobiłam dziś żurek z ziemniaczkami i biała kiełbaską no i na wędzonce:-D mój maż powiedział, że robię najlepszy żurek na świecie:-D:-D no przyznam, że pyszny, a u nas na targu są takie pyszne ziemniaczki mmmmmmyyy

O anulla przypomniało mi się że masowanie brzucha powodują skurcze, bo miałam zakaz masowania w ciązy :-(

AS i jak??????? 5????

IZW powtórke na pewno zda, musi wyjścia nie ma
A kurak to pewnie pychotka :tak::tak::tak: lubię ze smakiem musztardowym i jeszcze curry....kocham ta przyprawę:tak:

Kłaczku Twoja córa ma bardzo mocny głos i taki poważny, bez tej muzyczki w tle byłoby wyraźniej słychać, ale i tak pieknie, ciekawa jestem jakby zaśpiewała "Dziwny ten świat" iosenka piękna i do tego ten jej głos....poproś żeby zaspiewała :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Wiem, że ma tyle kiedys pisałaś :-) no i taki mocny głos moim zdaniem, ja się na muzyce nie zam :-D ale mam czasami tak, że mnie aż dreszcze przechodza jak ktoś o ładnym głosie spiewa :-)

oj jak solidnie pogrzmiało i polało az net padł :D 5 minut po tym jak se zartowałam z babianki :D
tak se myślałam o tym moim staranku na sierpień i mi igusia do głowy wlazła że miałyśmy sie starać obie w tym czasie i tu ps ona gdzies wyjaechała i mi umkło czy co bo chyba dawno jej tu nie było? ktos cos wie?

izw jestem jestem, czyta was regularnie ale nie mam natchnienia do pisania, wszystko mi się wali więc nie ma o czym pisać. No ja z sierpnia napewno odpadam:(

reklama
karolcia81 ty teraz kobieto odpoczywaj bo za jakieś 2 tygodnei czeka cię ostre trzęsienie ziemi!!! wierzę że lipiec będzie Wasz!!!

aga782 nie wiem dokładnie jak to jest u was, bo mój ma podobnie jak twój. Stoi w przymierzalni ogląda się z 10 razy, później ogląda czy ciuch jest dobrze wykonany, później wychodzi, myśli, zastanawia się. Ale u niego to wynika z tego że lubi kupować dobre jakościowo i praktyczne rzeczy. A my baby?? jak sroki- jak nam się coś spodoba to czasem po prostu musimy to mieć :)

anulka 198424 trzymam kciuki co by zaczęło się jak najszybciej !!!

a_gala spokojnie mnie też tak kuło mniej więcej w tym okresie ciązy, jakby sie coś nasililo to ewentualnie nospa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry