• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

as - gratulacje!!!niezła jesteś hihi
Babiana - wtakim razie Go!!!! działaj i to na całego. Jakoś się ułoży napewno samo. Jesteś silna dasz radę!!!!
poroniona - nieładna niespodzianka
kłaczku - wszędzie są czarne owce. Może uwolnisz się od chinczyków ale mżesz trafić na innych głupoli.

Pogoda mnie dobija tak ciemno prawie zimowo :-(, maleństwo daje mi popalić czasem, szczególnie wieczorem charcuje w brzuszku:-D:-D. mam 15 kg nadbagarzu uff a gdzie tam koniec. Choć ostatnio mi 1,5 kg spadło dziwne:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Wyglada ze tak, zjolu. Ze Chinczyk nie do konca normalny, to moglo sie trafic wszedzie, ale mieszkamy w scislym centrum, gdzie knajpa na kanjpie i w weekendowe wieczory imprezuje pol miasta, potem pijane wraca do domow. Ci faceci akurat to takie "rozrywkowe" towarzystwo - chleja, cpaja, dra sie po nocach wystawiajac d... przez okna - tacy wiecej "radosni", ale dotad nie czepiali sie nikogo. Teraz wyglada na to, ze im sie mlody nie spodobal bo darli sie za nim jak szedl do domu.
Jujka, ja mysle ze to takie typy cokolwiek ciemnawe, a jak sie czlowiek najara tak, ze rastafarianski chor zaliczylby pad na pysk, to sie mu rozne rzeczy roja.

zjola - mi się czasem wręcz wydaje że w miejscu stoi ;-) zaczynam 7 miesiąc, jeszcze trzy

cały czas jestem na bieżąco i sledze co skrobiecie ale jakoś weny nie mam

Kłaczek nie żółtki? Ups to zwracam honor (chwilowo) :)
Jujka dzięki za kciuki :-) Ja oczywiście też ciągle trzymam za zafasolkowane i za starające się i za te świeżo po stracie żeby szybko doszły do siebie :-) Dobrze że przypomniałaś z tym scanem kłaczka- to już za tydzień o 13:30 jeśli dobrze pamiętam :-D fenomenalne- bardziej nie mogę doczekać się skanu kłaczka niż swojego własnego drugiego, który będzie w następną środę ;-)

Poroniona, swieta racja - chwilowo, bo na dluzsza mete moze sie okazac nadmiarem dobroci.:-D Wiesz co? Ja tez nie moge sie doczekac tego scanu, a Ty swietnie pamietasz termin. Rajmund wyraznie zaczyna wierzyc - wczesniej twierdzil ze nie ma innej opcji jak tylko powodzenie, ale przeciez widzialam ze sie boi. Teraz... Potrafi w nocy, przez sen, glaskac moj brzuch. Normalnie rozwala. Oczywiscie juz puscil farbe po niektorych kolegach, mimo ze umawialismy sie ze nikomu nic. Jego rodzice dalej nie wiedza.

poroniona kciuków nigdy za wiele hehe:) ja też czekam na kłaczkowy skan bardzo! ale fakt, czas szybko leci, to lada moment już będzie po:) a na Twój skan też czekam z niecierpliwością, to wszystko jest dla mnie takie fascynujące, że tak można sobie podejrzeć co maluch robi w brzucholu i jak wygląda i w ogóle...to usg to fenomenalny wynalazek...a tak z ciekawostek to powiem Wam, że mi gin na ostatniej wizycie powiedział, że są teraz takie usg, że normalnie płynącą krew widać ze wszystkim...to musi ciekawie wyglądać...

Kłaczek - jak byłam w Irlandii, to towarzystwo podobnie się zachowywało. Szczanie przed oknami frontem do okien, to dla nich żadna żenada. Pewnie rzeczywiście coś do młodego mieli. Ja bym ich wszystkich do Afganistanu wysłała, tam by się mogli wyżyć, pobić i prawdopodobnie zmądrzeć, bo nie jeden cały animusz by stracił w 3 sekundy. To samo robiłabym z kibolami. Chcesz się naparzać? To wypieprzaj na wojnę. Zobaczymy jaki będziesz mądry.

Kłaczku ja też już nie mogę się doczekać tego twojego scanu, już mnie zaczynają kciuki boleć od zaciskania ;-)
Ja idę na wizytę i USG już w poniedziałek, jestem ciekawa jak tam się dzidziol miewa, znowu zaczynam się bać, no bo wiecie ten mały brzuch i wogóle... ale staram sie myśleć pozytywnie i w chwilach słabości przypominam sobie słowa lekarza podczas usg genetycznego: "wszystko w jak najlepszym porządku, nie mam tutaj żadnych wątpliwości..."
Dziś odebrałam wyniki morfologii i kurde hemoglobina zaczyna mi spadać... co polecacie?

reklama
Spokoj, sok z pokrzyw (albo chociaz herbatke) i czerwone buraczki.:tak: Nie przejmuj sie malym brzuszkiem - nie kazda kobieta lazi rozwalona, calkiem spory % nosi przed soba zwarta pileczke.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry