• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martusionku, Rajmund podobnie jak ja trzymal dystans. On - jak to facet - o swoich uczuciach raczej nie gada, ale to widac. Teraz ewidentnie lek odpuscil i wylazi radosc. No, brzuszek to lepiej zeby mu nie rosl bo bedzie mi chlopina wygladal jakby pilke polknal. Przeciez on chudzienki tak, ze 6 takich jak on za sztylem od miotly sie chowa.
Bibiana, Rajmund jest typowym sprzetowcem - jesli wie ze cos moze byc potrzebne, zadba zeby bylo. Juz biedak nad malakserem/blenderem duma, bo przeciez "zupki trzeba bedzie przecierac".:-D Mniej wazne, ze czasu jeszcze kupa...
Lady MK milczy? Ktos sie orientuje co z nia?

reklama
ejj wstyd mi...:(
ale muszę się zapytać bo jakoś nie mogę tego obczaić...
ile czasu trzeba brać tabletki antyk.... aby nie zajść w ciąże...
jej dziewczyny... dzisiaj daliśmy sobie upust emocjom i poszło... no i skończył we mnie... a ja dopiero 2 tabletki wzięłąm.....
obciach wiem... nie śmiać się!!

ejj wstyd mi...:(
ale muszę się zapytać bo jakoś nie mogę tego obczaić...
ile czasu trzeba brać tabletki antyk.... aby nie zajść w ciąże...
jej dziewczyny... dzisiaj daliśmy sobie upust emocjom i poszło... no i skończył we mnie... a ja dopiero 2 tabletki wzięłąm.....
obciach wiem... nie śmiać się!!
Spokojnie działa od pierwszej tabletki. :)

hura hura!!

ej przez chwilę miałam już paranoje.... nigdy nie brałam tabsów... jej człowiek jest na tyle głupi.... o matko jak sobie pomyślę, to na prawdę mam ochotę rąbnąć głową o mur za tą głupotę!!

Ilona to się popisałaś :-) działa od pierwszej spokojnie :-) Ale w okres :confused: Mnie za chiny nikt by na to nie namówił :P

Co do Lady MK to pisała że w piątek wieczorem jedzie na urlop, więc pewnie pojechała i odezwie się jak wróci ;-)Mam nadzieję że natura jej pomoże i wróci gotowa do dalszej walki o fasolkę :)

reklama
przepisał mi je lekarz na podstawie tylko badania gin, miałam wtedy niecałe 20 lat, brałam je 3 cykle i zorientowałam się że zaczynam mocno tyć, po przestaniu dalej tyłam bo to zostało w krwiobiegu, łącznie przytyłam 23 kilo

ale może tylko mój organizm tak na nie reagował

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry