Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak to nie dała byś się namówić??
czyli co??
(ost. pisałaś, że znowu dostałaś więc mniemam że jeszcze trwa, jeśli się mylę to sorki). Co do tabletek to np. ja brałam 5 lat yasmin, potem yasminelle (z jedną przerwą 3-miesięczną) i moja waga była ustablizowana. Natomiast jak je odstawiłam to przybyło mi 4-5 kg
- albo to wina rozstrojenia hormonalnego albo się starzeję 
Co do testów owulacyjnych osobiście nie używałam, ale słyszałam że one pokazują nie tyle owulację co maxymalne stężenie hormonu LH (które występuje tuż przed owulką) więc nawet jeśli owulka się nie pojawia to te maxymalne LH i tak się może pojawić. Ale ja ekspertem nie jestem, a lekarz nie jest nieomylny- moze akurat owu będzie, mimo że typował cykl bezowulacyjny ;-)Powodzenia w pracy 
Zimorodek rozgościł się na dobre, w piątek pewnie Ci pomacha łapkami :-) Mój "próg" to 12 tc 6d ale zrobię ufff chyba dopiero bliżej 30stego...