• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

słuchajcie..jeszcze jedno... lekarz na regulacje cyklu kazał mi brać te tabsy... tylko przez 4 cykle.... no bo już mija 7 tydzień a ja ciagle krwawię... z przerwami 2 dniowymi.... ale boję się tycia... mam 160cm i ważę 64kg....:(

reklama
Cześć kobitki, mam pytanko gin powiedział mi ze nastepny cykl bedzie bezowulacyjny, kazał mierzyc sobie tempke itp "obserwowac" tak więc robię z głupoty a w sumie z nudów zrobiłam sobie sikańca na test owulacyjny i wyszły mi dwie krechy przy czym jedna o kilka tonów jaśniejsza od kontrolnej. Wg starego miernika cyklów :D bo od dnia zabiegu nie miałam normalnie wycelowanej @ wychodzi mi właśnie na dziś owulka (test powinien pokazywać na 24-26 godzin przed owulką).
Któras może miała monitoring cyklu i miomo bezowulacyjnego teścik pokazał dwie krechy?

Nic kochane zmykam sie zbierać dziś pierwszy raz od ponad pół roku ide do roboty :D czuje sie jak "nowy pracownik" hehe

W sobotę mielismy oblewanie nowego łózka :D trochu gości było i normalnie pierwszy raz od czasów LO sie upiłam na maxa Desperado mi posmakowało :D a ze łeb słaby wystarczyły mi 3 te większe flaszki do prawie zgonu. Ludzie mieli ze mnie ubaw :D bo nikt z obecnych nigdy nie widział mnie pijanej.

Miłego dzionka.

Ostatnia edycja:
Cześc kochane....

potem doczytam co tu naskrobałyście przez cały weekend....

u mnie ok.
@ dobiega konca....więc myślę, że dziś juz namówie Z na jakieś przytulajki i oficjalnie zacznemy nowy cykl starań....

buziaki...
miłego dnia...

Igusiad, bralam pigulki na poczatku "bycia" z Rajmundem. Ja wiem... Na pewno krocej niz rok, ale nie pamietam dokladnie ile, bralam Yasmin i czulam sie na nim doskonale - zadnych zmian, tycia, jakichs sensacji. No i @ jak w zegarku oczywiscie, ale to mialam i bez pigul.
IZW, gratuluje nowego dupczana! To teraz co? Wyprobowac mebel? W temacie tych testow to ja zielona.
Karolcia, i niech beda udane.

A do nas wczoraj wieczorem wpadla Alma z Markiem - Slowacy, ktorym w razie potrzeby przechowujemy kota. Mlodzi ludzie, ona w wieku Adama, Mark cos starszy, ale generalnie mlodz, tyle ze normalnie myslaca. No i zaskoczyli nas jak djabli bo... wyjezdzaja na Slowacje na poltora tygodnia (to wiem, bo przeciez Shadow laduje u nas i bedziemy im do mieszkania zagladac), wiec nie beda w UK w piatek i nie zobacza od razu dzidziola, wiec przyniesli dla malego... Ciuszki. Zestaw. Niebieski. Sama mam sporo niebieskich ubranek bo twierdze zze dziewczynka w niebieskim wyglada lepiej niz chlopak w rozu, z reszta rozowgo nie lubie. Zestawik sliczny - czapeczka, niedrapki, bodziak z krotkim rekawkiem, polspiochy, bluzeczka z dlugim rekawkiem, pajacyk i dwa sliczniaczki - rozm. powyzej 8,5kg, zgodnie z preferencjami tatusia w samochodziku i z napisami "boom boom" i "beep beep". Tatus splynal. Mam wrazenie ze sie Jajko niezle dorabia. Zrobilysmy z Alma przeglad Jajkowych ciuszkow i jest tego calkiem sporo, tak wlasnie do pol roczku. Wiadomo - wierzchnich nie ma za wiele, ale wszelkie koszulki, bodziaki itp sa. Jeszcze chodza za mna typowe spioszki i zapinane z przodu, normalne kaftaniki. Takie typowe - kolnierzyk, rzad guziczkow na srodku - idealne jako druga warstwa na koszulke. Przeciez urodzi sie w zimie, a tej chaty nie da sie dogrzac. Domy budowane z pojedynczej cegly, bez izolacji, a zimy ostatnio takie, ze Anglicy za glowy sie lapia. Eh...
A poza tym... Ta daaaam!! Spac nie moglam rano normalnie. MAMY 12 Z PRZODU!!

jak to nie dała byś się namówić??
czyli co??

Ja mówiłam o tym że nie dałabym się namówić na sex w okres :-p(ost. pisałaś, że znowu dostałaś więc mniemam że jeszcze trwa, jeśli się mylę to sorki). Co do tabletek to np. ja brałam 5 lat yasmin, potem yasminelle (z jedną przerwą 3-miesięczną) i moja waga była ustablizowana. Natomiast jak je odstawiłam to przybyło mi 4-5 kg :eek:- albo to wina rozstrojenia hormonalnego albo się starzeję :laugh2:

IZW ty pijaku :-p Co do testów owulacyjnych osobiście nie używałam, ale słyszałam że one pokazują nie tyle owulację co maxymalne stężenie hormonu LH (które występuje tuż przed owulką) więc nawet jeśli owulka się nie pojawia to te maxymalne LH i tak się może pojawić. Ale ja ekspertem nie jestem, a lekarz nie jest nieomylny- moze akurat owu będzie, mimo że typował cykl bezowulacyjny ;-)Powodzenia w pracy :cool2:

Kłaczek gratulacje z okazji 12-stki :-D Zimorodek rozgościł się na dobre, w piątek pewnie Ci pomacha łapkami :-) Mój "próg" to 12 tc 6d ale zrobię ufff chyba dopiero bliżej 30stego...

Ostatnia edycja:
Poroniona, na seksik w czasie @ to ja tez bym sie nie dala namowic. No, przynajmniej nie na typowy seksik - jakies srodki seksozastepcze jak najbardziej, ale majtki zostaja na d... Z tym ze znam babki, ktorym to nie przeszkadza, wiec spoko. Na szczescie Rajmund podziela moje zapatrywania na ten temat.
Co do 12... Jestem dwa dni dalej niz ostatnio i ponad 2 tygodnia dalej niz wczesniej. (nie patrz na podpis, wpisalam czas zycia dziecka, a nie tydzien poronienia) Te dwa dni to tak niewiele, ale... Zaczynamy sie naprawde cieszyc i mam nadzieje ze w piatek maluch pomacha nam lapkami i zobaczymy slicznego, cudownego ufoludka.

kłaczku - ja tu od 12 tygodnie niecierpliwie czekam juz , aż Twoje maleństo pomacha do nas łapkami....trzymam kciuki...

co do przytulanek podczas @...to mój Z. też jakoś nie może się przełamać...choć mnie by to raczej nie przeszkadzało....czasami uda mi się go namówić na seksik jak juz @ się kończy, a i tak wtedy się krzywi jak coś tam jeszcze poleci....

Karolciu - możemy sobie podać ręce. Mój M też nie lubi podczas @ Ale jak się dorwie po !!! Trzęsła się ziemia podczas weekendu? Bo my działamy :) Co prawda najbardziej liczę na ten czwartek lub piątek. Pozdrowionka

reklama
Zjoluś - ja to teraz bedę trzęsła ziemią każdego dnia.....oj...tak po kilku dniach posuchy w związku z @...to potem szaleją....szaleją, szaleją...zwłaszcza, że mój Z twierdzi, że to chyba hormonki, ale własnie podczas moich TYCH DNI...to jemu sie chce jak jasna cholera...ale żeby dałs ię namówić to nic z tego....mówi, że woli to rozchodzić ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry