Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz byłam na wc i na papierze taki morelowy śluz
co on moze ozanaczac?? dzisiaj caly dzien w łóżku tylko na obiad wstałam.
:-(dlatego do kompa czasem wstaje do drugiego pokoju.
nasze miasta bardzo sie nie lubią
ale tak na prawde to ja nie wiem dlaczego

miałam dostać niby tydzień póżniej bo owulke miałam jak u gina byłam i dupa przylazła 2 dni wcześniej niż zawsze
więc dzidzi nie będzie i teoria że jak mam 2 razy owulke w jednym cyklu to @ sie spóźnia-obalona.....
tak samo zurek....

Pyszota!
Ale zajżę na tą stronkę...Witajcie dziewuszki
ilona24 witaj kochana u nas zapalam światełko dla twojego aniołka(*) dobrze że do nas zawitałaś są tu bardzo ciepłe i zyczliwe osoby które swoimi doświadczeniami napewno nakierują cię na własciwy tor myśleniaMam nadzieje że zostaniesz z nami niestety w przykrych okolicznościach się poznajemy ale cóż taki nasz los...
poroniona, vjolka &&&& za jutrzejszą wizytę wiecie co ja dopiero mam 20 wizytę ale chyba jutro też pójdę boli mnie dzisiaj brzuch jak wstaje o krzyżu nie wspominając i siedzę własnie w pracy i nie wiem co mam robić ale chociaż po zwolnienie pójdę. może uda mi się go namówić niech zobaczy chociaż czy ten krwiak sie wchłonoł pomniejszył, dzisiaj mam jakieś fazy przypomina mi się poronienie płakac mi się chce, i mówię do mojego okruszka że ma tam siedzieć i nie robić żadnych jaj. ta luteina nieraz wyłazi ble a ja oczywiście do wc bo coś poczułam o mój Boże i jak tu człowiek ma sięnie stresować.
Co do imienia Czesio to nie myślę dac mojemu dziecku tak na imię Kacper jak to usłyszał oczy wybałuszył hehehe i powiedział w żadnym wypadku dodam że mój tata ma tak na imię a mojego alberta mama miała czesiai narazie tak mówimy na nasza fasolinkę
Ciekawe czemu mnie tak w krzyżu łupiei w podbrzuszu też kłuje myślicie żeby dzwonić do gin??
czarna dobry pomysł z tym transparentem już to widzęMiłego urlopu
![]()