• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. Rzadko się ostatnio odzywam, bo nie mam weny na pisanie. Poza tym, ciągle jestem 2 dni do tyłu w stosunku do tego co piszecie. :szok: A dziś weszłam, żeby zobaczyć jak tam skan Kłaczka i... GRATULUJĘ!!!! Kłaczku bardzo, bardzo się cieszę.

reklama
Kłaczku i ja się dołączam do okrzyków radości, choć nie bywam tu często. Dzisiaj specjalnie zajrzałam żeby podejrzeć co u Ciebie.

Super mocno się cieszę. To taki ważny przełomowy moment. Przynajmniej dla mnie był przełomowy. SUPER I GRATULACJE. Zdrówka życzę.

Dziewczyny dzieki hurtowo wszystkim - siedze i gapie sie w te fotke jak szpak w pi...e. Bo tam buzia taka malenka i kaskader dal sie zlapac akurat w takim fajnym ukladzie, ze wyglada jakby spal...
Martusionek, kto Ci powiedzial ze chlopaki? A jak dziewucha? Co do tego to jeszcze nic nie wiadomo.
Asia, lez nie wstawaj bo... Wiesz, uwazaj na siebie i na swoj skarb malutki. Uwazaj, prosze Cie.
Poroniona, najprosciej to na scan wrzucic. Jak masz fotke blyszczaca, to chocby czlowiek na rzesach stawal i korzonki puszczal, cos sie odbije - a chocby obiektyw tylko. Tyle ze chcialyscie raport natychmiast a podpinanie skanera to filozofia mnie przerastajaca i musialabym czekac na Rajmunda. Do wieczora. Strzal z telefonu byl szybszy, choc przyznam ze byle jaki.

Eh... UDALO SIE!!!

Dla nas to tez pewien przelom, Mart. Pomijajac juz fakt, ze jestesmy dalej niz kiedykolwiek, to jestesmy 4 dni do przodu w porownaniu z obliczeniami - maluch jest starszy, silniejszy, jego szanse rosna. Dzielne Jajko.

Ostatnia edycja:
kłaczku nawet nie wiem czemu tak napisałam ,może temu że Tomuś chłopczyk , nie wiem, ważne aby było zdrowe!!!!!A może to chłopczyk ja ostatnio umiem różne rzeczy wykrakać;-)

Kłaczku - dawno nie pisałam, bo nie bardzo mam o czym, ale cały czas Was podczytuję.... Czekałam z zapartym tchem na wieści po dzisiejszym scanie... GRATULUJĘ I ZACISKAM KCIUKI, ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE AŻ DO 40TC &&&&&&&& Obecnie walczę z wyregulowaniem tsh i czekam, aż spadnie do normalnych wartości, aby rozpocząć staranka. aLEŻ SIĘ CIESZĘ, ŻE TYM RAZEM SIĘ UDAŁO I ZIMORODEK FIKA :))):-):-):-)

Martusionek - może i mi byś coś wykrakała ;-)

Ostatnia edycja:
az sie poryczlam klaczku gratulacje ogromniaste naprawde tak sie ciesze :-)
a moje crp zaczyna spoadac wiec mam zrobic jeszcze raz w przyszly czwartek dla kontroli i wtedy sie okaze
buzki dla was wszystkich i milego dzionka

Witam Kochane!!!!

Zjolu, witaj! Gratuluje decyzji o wizycie w Provicie! No i niech trzęsienie ziemi będzie owocne w skutkach :-D

Ilona, nie taki ten diabeł straszny, co?:-) Dobrze, że juz sie doczekałaś :-D

Karolciu, ja tez kolekcjonowałam testy i jak nadzszedł ten moment - zuzyłam wszystkie jakie miałam, i elektroniczne i paskowe szybkie i paskowe późniejsze.... Także, NIECH SIĘ PRZYDADZĄ JAK NAJSZYBCIEJ!

Co do hormonów, to miałam je regularnie badane niemalże co cykl i były ok, a żeby usprawnic pracę jajników brałam specjalny lek dla diabetyków, który zmienił odpowiednio gospodarkę węglowodanowo-tłuszczową w jajnikach i jeszcze bardziej usprawnił ich pracę. A przy okazji troszkę schudłam :-D. Zatem hormony to nie wszystko! Trzeba trafić na dobrzego lekarza, który nie leczy schematami :tak: Stosowanie hormonów w ciąży też trzeba pozostawić w decyzji lekarzowi...

JUHU!!!! Kłaczku!!! Jaka sliczna fasolinka albo fasolek!!!! Tak bardzo sie stresowałam i myślalam dzis duzo o Tobie!!! Jak ja się cieszę z takich wieści!:-D:-):-D:tak:;-);-):-D:-) Wiem co czujesz, bo to takie cudowne zobaczyć taka małą kruszynke i bijące w niej serduszko po takim czasie oczekiwania na cud! I nie dziwię się Rajmundowi!!!Będzie Super Tatą!!!!:-)

A ja dziś się trochę narobiłam, wpadłam na godzinę do pracy skontrolować co i jak. No i niestety wnerwiłam się na młodego nowego pracownika... Cos mi w nim nie pasi... Uważa się za dobrego lekarza a przy tym naraża nas na małe straty... Zapomniał wół jak cielęciem był, ale jak ja zaczynałam to nie byłam taka "hej do przodu" . Zatem czeka mnie z nim rozmowa w poniedziałek...I weź tu sie na ciąży skup, jak tu ciągle coś wypada:wściekła/y: No ale za to moje autko na myjence wysprzątane na błysk, mężuś jeździ swoim i tam brudzi - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, drukarka sama zaczęła działać, choć się czasem przytyka i kupiłam sobie nową suszarkę do włosów i dzis mam super fryzurkę ;-) Czekam jeszcze, aż małż mój mnie do mamusi zawiezie na weekend, bo niestety do jazdy w długie trasy sama się już nie nadaję ...:eek::-(

Martusionku, mnie tam rybka co bedzie, byle zdrowe. Nie jest wazna plec - od poczatku chcemy po prostu dziecka i choc czasem przekomarzamy sie na ten temat, tak naprawde nie ma to znaczenia. Tomus ma super minke na zdjeciu. Dzis czekajac na scan bawilam sie w zaczepianie malej Angielki. Malutki rudzielec, taki ledwie chodzacy, ale z usmiechem za ktory mozna by dac krolestwo. Nieladne dziecko w sensie kanonow urody, ale niesamowicie pogodne.
Agamati, mam nadzieje ze Twoja tarczyca sie opamieta szybciutko.
Kasia, dzieki. Ja rycze od godziny. ;-)

:D no no śliczny Jajkoś super ktoś :D inaczej zreszta być nie mogło, byłam dzis z siorka po buty ślubne dla niej więc z tąd to spóźnienie ale od samego rańca ciągle o Tobie i Zimorodku myslałam - ja też jestem ze stycznia :D tylko 22 :D
Teraz możesz zacząć produkcję ubranek pełną parą bo przeca i tak najbardziej lubisz niebieski, (cos czuje ze to bedzie chłopczyk) to nic duzo zdrówka dla was :D i jeszce raz gratulacje i uściskaj Rajmunda

reklama
kłaczku o 14 30 głaskałam swój brzusio i mówiłam to mojego dziecka jak pewnie w tej chwili i ty sie cieszysz widząc sowje dzieciątko:) I tak było:):) Nie miałam żadnych wątpliwości kochana super w końcu troszke spokoju do twego serduszka zawitało:) przed 15 usnełam i dopiero wstałam :P leżę ale dopiero od 14 30 bood rana coś :( laptopa mam w łóżku i dzis już mam nadzieję się nie ruszać łezka w oku się zakręciła ze szczęścia:D Zobacz ile dziewczyn w końcu się odezwało że tak powiem piczki jedne odzywajcie sie częściej agamati no :P trzymam kciuki za twoje tsh:)
lina no widzisz wszystkie tu mamy rację i u ciebie sprawy się poukładały a młody pracownik no cóż chce może dobre wrażenie na was wywrzeć??
martusionek Tomaszek śliczniutki:):) Napewno wiele radości wam przynosi niech rośnie chłopina zdrowo!!!
zjola cały czas &&&&&:)
karolciu najważniejsze że ty czuujesz się wspaniale robiąc te testy więc rób a co:P kciuki zaciśniete:) Aby na pierwszym wyszły II krechy:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry