• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Klaczek, gratuluje :-) dzisiejszy dzien chyba wynagrodzil Ci ten czas oczekiwania na scan :-)
btw. a czemu musialas placic za scan? Ja zawsze dostawalam za free. Ale niewazne, wazne ze dzidziol fika :-)

A my juz gotowi na wakacje :-D tylko sie spakowac i w niedziele w nocy lecimy. A od nastepnego cyklu gumeczkom mowimy baj-baj i niech sie dzieje co chce :-)

reklama
Nie kombinowac mi tu, co bedzie to bedzie. :-D Bibiano w sumie jest mi obojetne czy chlopczyk czy dziewczynka - po prostu dziecko.
Aga_cina, scan byl free, platne sa zdjecia. Po 3 funty sztuka. Nie wiem czemu platne bo to wydruk po prostu z kompa, na papierze do zdjec, ale skoro sobie kazali placic to nie dyskutowalismy - chcielismy miec fotki.

kłaczku tak bardzo się cieszę razem z Wami:D Jajko śliczne:) nie mogło być inaczej tym razem, niech rośnie zdrowo dalej, do końca samego!
IZW to moja pierwsza prawidłowa ciąża, a mam 34 lata, więc i Tobie się uda:) jakoś wiekiem się nie przejmuję, najważniejsze, żeby o czasie powitać malucha po tej stronie brzuchola...
Emy, EwelinaK26 kochane leżcie i dużo odpoczywajcie, kciukasy zaciśnięte&&&&

to tyle kobietki, pozdrawiam cieplutachno:) za Wszystkie trzymam kciuki mocno bardzo&&&&&&&

Pochowaliśmy dziś babcię.... było ciężko...ale wyglądała bardzo ładnie...

a ja dostałam rano krwotok... mam iść do szpitala... dostałam skierowanie na ponowne łyżeczkowanie!! czy któraś tak miała? boję się, że potem już nigdy nie zajdę w ciążę:(

klaczek jeszcze raz gratukacje:)
ilona1990- przykro mi.A co do krwotoku to moze z nerwów co?a moze wczesniej ciebie zle wyczyscili?kiedy idziesz do szpitala?
onaxx - a cp tam u ciebie?
u mnie ok dzis nawet ladna pogoda byla a od jutra zapowiadaja upaly.Ja lubie jak jest cieplo.
a tak pomalutku.w srode mam wizyte i moze sie dowiem kiedy bede rodzic.

Ilona ja tez mialam krwotok kilka tygodni po porodzie,tak sie dzieje po ciazy blizniaczej,bo macica byla bardzo "rozciganieta" i wolniej sie kurczy.Mi zrobili usg to sie okazalo,ze sie nie obkurczyla do konca, ale nie mialam nic w szpitalu robionego tylko mi dali tabletki na obkurczanie macicy (dopochwowe),mialam skurcze,bolal mnie brzuch i macica od nowa zaczela sie oczyszczac i kurczyc.Pozniej mialam zapalenie przydatków,bo poszla od tego infekcja.Znów tabletki.Lekko nie bylo,3 x bylam u gina po porodzie.Trzeba tego pilnowac,bo caaly czas cos sie dzieje.Jak idziesz do szpitala to dobrze,zajma sie Toba.

reklama
Nooo, tak - suwak dostal kopa.:-D Wreszcie nie robi jednego dnia w jeden dzien. Zdziercy, ale kij w ryj - fotka jest bezcenna.
Och, Jujka, dostajemy kociokwiku z radosci. Moje kochanie wrocilo z pracy juz ostygniete niestety bo najlepiej sie takie rzeczy na cieplo obgaduje, ale widac ze fruwa.
Ilona, nie boj sie, skarbie. Bedziesz musiala poczekac po prostu dluzej, ale nie ma mozliwosci zebys potem nie mogla miec dzieci. Pewnie przysluzyl Ci sie stres zwiazany ze smiercia babci.
Onaxxx, ja tam juz buzie widze taka normalna... Szczegoly ze scanu mi Rajmund opowiedzial bo to nie ten gabinet byl i monitor byl daleko, wiec bez okularow niewiele widzialam. Gadamy sobie o tym - super.
Karollcia, nie da sie nie cieszyc. Dzieki.
Kasia, myziu myziu to teraz obowiazkowe!
Agnieszka, albo przesliczny, albo podobny do tatusia - jedno z drugim nie przejdzie.:-D Moj brat po obejrzeniu scanu stwierdzil ze grzywka nie ta i nos malo rzymski jak na Rajmunda.

A poza tym, Rajmund wlasnie stwierdzil ze rodzicom trzeba dac znac. Czyli uwierzyl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry