• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurde, Bzdziagwa byla pierwsza! Tzn. powiedziala dziadkowi bo babcia chwilowo na dzialce urzeduje wiec jej nie dorwala. Na szczescie dziadek sie babci nie pochwalil, wiec Rajmund mial swoja porcje frajdy. Bzdziagwa spaprala mu zabawe, w dodatku pokazala fotke scanu bo ja ma na lapku - wczoraj wyslalam zeby mojej mamie pokazala, a ona dzis d... do Brzeska zawinela i pierwsze co zrobila to pokazala dziadkowi. Dziadka to specjalnie takie rzeczy nie ruszaja, ale babcia jest happy.

Jestem ostentacyjnie smutna i nieszczesliwa... A ten skunks dobrze wie o co biega i nie pyta co mi jest. Kurcze, jak by go tu...

reklama
Onaxxx, co sie znowu dzieje? Cos nie uklada sie z nopoznanym kolega?
A kotka wez sobie :-) dluzej zyja :-)

Klaczek, oj jak ja bym wysciskala te kociatka, iiiiiiii! Nasze zwierze ma nowa miejscoweczke do spania i caly dzien w domu :-) w zeszly weekend to tylko na jedzenie przychodzil.

A my jutro na wakacje, hi :-D i zyczylabym sobie zebysmy w przyszlym roku juz nie jechali pod palmy, ewentualnie do Polski z dodatkowym biletem ;-)

Kurcze, one naprawde sliczne byly. Jedna dlugowlosa szyklretka -typowa, przemieszane rude z czarnym. Druga "moja" tricolorka - dlugowlosa, w sliczne plamy czerni i rudego, biale skarpetki, bialy sliniaczek. Buro-biale puchate cos - o ile w przypadku szylkretek mam pewnosc co do plci, to tu by trzeba bylo pod ogon patrzec a nie chcialam stresowac. Bialo-bure odwazne, nawet mruczalo glaskane - panienki syczaly twardo, zadzierzyste laseczki. No i czarno- bialy pingwinek, o tylko ciut dluzszym wlosie, dal sie namowic na przysmaczki podane z reki. Fajne gnojki. A ja mam swira na punkcie dlugowlosych kolorowych... Auuu....

A zdjec jakichs nie zrobilas? Jeju, cudne musza byc :-) Moj eM coraz pokazuje mi jakies kocieta do sprzedania. Wszystkie bym kupila ;-) Ale poki co Gato jest jedynakiem i w noc 2 koty podkradaja sie do miseczek Gatkowych. Przedwczoraj miauczenia w nocy bylo coniemiara, bo Rudy przyszedl na jedzenie, a tam zonk - Gatek spi na krzesle. A ja w nocy sama :-)

Kurde, nie robilam. Malutka klateczka/woliera, nie ma jak sie obrocic w niej, a kociaki dzikawe i tylko kombinowaly jak sie schowac. Cudasne! Kurcze, bede kombinowac az naciagne Rajmunda na te koteczke.

aga cina znajomosc sie juz sie konczy, a wlasciwie juz sie zakonczyla...jakos nie chce mi sie pisac ani o tym ani o niuczym innym na dodatek ten sk..... przylatuje wiec pewnie znowu beda jakies telefony itd....nie mam juz ochoty ani sily sie z tym wszystkim uzerac, moj organizm odmawia mi juz posluszenstwa, bol w klatce itd ...koleznka co urodzila niedawno dziecko przy innych kolezankach dowalila mi niby w zartach "nie chcialas tak naprawde tego dziecka, to go nie masz ....patrz kazdej z nas sie udalo- tobie nie ".....poczulam sie jakby mi ktos dal po twarzy....skonczylam znajomosci .....chce byc sama zupelnie sama ....pozdrawiam was wszystkie papa....i trzymam za wsszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&

kłaczku gratuluję serdecznie pięknego dzidziolka:P

niestety nie czytam.. niemam sił... upały... i to wszystko... i te krwotoki... niestety jestem tak słaba... a tak wszystkim przejęta i zajęta ( np. dziś mega pranie u brata... po babci pościele, firany itd..na cmentarzu porządkowałam kwiaty z wczoraj... śliczne kwiaty ludzie poprzynosili, więc w wiadra wstawiałam żeby nie zeschły tak szybko....) masakra;/
brak weny!!

dziś 2 miesiące jak nie ma mych misiaczków!! ale teraz wiem, że dziadek z babcią sobie z nimi poradzą... bo tak to dziadek we śnie skarżył że są nie złe urwisy..... a tu babcia wkroczy ze swoją piąchą:P ona zawsze wygrażała nam piąstką... dla żartów i mówiła " ja wam dam wy podłe cholery)... ona nauczy moich skarbów wszystkiego.............jestem spokojna!!
poproostu trzymam kciuki za was wszystkie kochane!!

nie klaczek nie zrywam sie, zajrze od czasu do czasu inkognito ;-)zobaczyc jak tam dzieciaczki rosna jak nowe przybywaja.....&&&&&&&za wszystkie dziewczyny
a czego potrzebuje?.........chcialabym zasnac i sie nie obudzic

reklama
cześć wam kobitki ale u mnie burza i ulewa strasznie ;/ Leżę cały dzień ale mam bóle w podbrzuszu boje sie ich cholernie jakby skurcze nie wiem:(

onax kobitko nasza nie możesz tak mówić a te suki nawet niech nie marzą o znajomości z tobą bo za dobra jesteś na takie szmaciane towarzystwo. Jesteś piękną wspaniałą osobą pomagasz nam tu wszystkim nie możesz tak myślec:( Kp sobie pieska fajnego i wychodx na spacery a może na jednym z nich spotkasz tą drugą połówkę &&&&&

ilonkojak tam własnie te twoje krwotoki byłaś u lekarza nie przemęczaj się kobito

emy a jak u ciebie poszły w siną dal te skurcze mam nadzieję&&&&

A ja mam czarne scenariusze przez te bóle myślicie ze mogę wziąść nospę albo coś innego na te bóle w podbrzuszu???

Buziaki kochane dobrego wieczorku!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry