Dziewczynki

szykuje się kolejna zafasolkowana

znów śnił mi sie test ciążowy, że miałam plamienia i koleżanka kazała mi go zrobić, no i robie a tam dwie krechy, ale potem okazało się że to nie mój test, Karollcia coś czuję, że Twój

no na myśl mi jeszcze IZW przyszła, wiem że staranka od sierpnia, no ale jakoś tak...
wstaję rano i czuję, że coś mokro

i co??? plamienia.....sen proroczy

musze do ginka się wybrać z tymi plamieniami i zaburzeniami @
IZW ja ci powiem jak byłam w ciąży tez nie przyjmowałam innej opcji, wiedziałam, że urodze, mimo skurczy przez całą ciążę, wiedziałam, że Filipek się urodzi, pamiętam jak byłam w ok 16 tc podpisać umowę o kredyt, miałam takie skurcze, tylko łzy leciały mi po policzku, uwierzcie myslałam, że zacznę rodzić....głupia poczekałam aż podpiszemy i dopiero do lekarza....byłam przeziębiona i leczyłam się jak zwykle domowymi sposobami, po miesiącu nie umiałam z łóżka wstać, poszłam do lekarza a on do mnie, że zapalenie oskrzeli, dła antybiotyk, no to ja hej do mojego rodzinnego lekarza(tam gdzie mieszkalam) i pokazuję mu ten lek, że pisze tłustym drukiem, że w ciąży nie wolno brać, spojrzał zbadał mnie, no i znów że to zapalenie oskrzeli dał inny antybiotyk jakiś lżejszy, powiedział, że lepiej jak wezmę antybioytyk niż jak choroba na dziecko przejdzie....cały 9 miesiąc remontowałam z mężem mieszkanie, malowanie sprzątanie...no ale to już był 9 miesiąc, ale we wcześniejszych tyg. miałam takie sytuacje, że mogłam bardziej dbac o siebie i dziecko
IZW wczesniej mieszkałam w Lublińcu nie wiem czy kojarzysz ale Czarna na pewno
Ewelinka mój mi tez zawsze mówił, że jak tylko zetne włosy to mam walizki za drzwi, no i bałam się obciąć, no bo zawsze takie trochę dłuższe i tak nagle na krótko??? hmm....miałam wolne wkurzyłam sie i poszłam do fryzjera, mój mnie zobaczył i powiedział, że ładnie wyglądam, po 2 tyg. ściełam jeszcze krócej i powiem ci że w krótkich czuję się swietnie nic nie trzeba robić tylko przy suszeniu trochę pobawic się włosami i cyk gotowe :-) dobra pędze do tego fryzjera zanim mój z roboty przylezie :-)