Witajcie
IZW - o matko co za dziewczyna

no ale czy ktoś zauwazył ze kobiety które kompletnie jakos nie interesują sie co jedzą czy palą czy piją czy biorą leki które mogłyby zaszkodzić dziecku mają ciąże bezproblemową?????? Potem rodzą i jest git???????? A te które chuchają i dmuchają na siebie ile można,lekarz najlepszy, itd mają takie nieszczęścia ???? NO bo Ja zauwazyłam niestety , i mnie az sie coś robi, bo nawet ostatnio mówiłam znajomej która własnie opowiadała mi o takiej kobitce która miała w nosie wszystko i jarała jak smok fajki itd ze najlepiej to chyba nie dbać o siebie a bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!! Jakie to popierdzielone to szok !!!!!!!!!!!
Bibiana - aż sie ciepło na sercu robi jak ktoś pyta, jak ktoś sie interesuje, pyta co słychac itd

A może ten sen to taki proroczy????? może teraz juz zajdziesz i bedzie wszystko dobrze

:-):-) Fotkę koniecznie wstaw jak wrócisz od fryzjera

Ojj Jak Ja bym chciała obciąć moje kudły, ale mój P kurcze uparł sie ze ładnie mi w długich i szkoda obciąć, ale ja i nie posłucham i obetnę w sobotę hihihi

a co tam, raz sie żyję
U mnie z załapaniem nie było problemu nigdy, bo z małym w 3 cyklu zaszłam,z ciązą obumarłą także w 3 cyklu, po poronieniu to juz po miesiącu byłam w ciązy ,a teraz????Jak do 3 razy sztuka to pewnie zajde w 3 cyklu starań i oby było juz szczęśliwie