EwelinaK26
Fanka BB :)
cześć wam kochane!!!!
No i ja znam to uczucie dziewczyny mój znowu w Niemczech i nawet nie wiem kiedy go zobaczę
brakuje mi go bardzo najgorzej teraz jak leże i się martwie co z dzieckiem a przez telefon co on może wiedzieć...
Mówi mi że przewrażliwiona jestem że wszystko teraz będzie dobrze nie wyobraża sobie czegoś innego a ja tak
boję się co chwila jak mnie zakłuje i mam już czarne myśli wiem że musze mieć wiarę ze wszystko będzie dobrze ale nie umiem tyle razy każdej z was która była w dwupaku mówiłam że wszystko będzie dobrze żeby się nie obawiałay a teraz sama sram w gacie czy żyje, czy przeżyje czy jest ok co tam w brzuchu się dzieje czemu mnie kłuje dzwonić do gin czy nie Boże masakra totalna rozmawiam z maleństwem i proszę żeby wszystko było ok że go kocham całym sercem i tak bardzo chcę je mieć że tu z nami będzie mu dobrze i ze będzie kochany przez wszystkich że będzie miał wspanialego brata niech tylko będzie wszystko ok. no ale się rozpisałam...
kłaczek coś czuję że następnym razem tym chińczykom w piety wejdzie jak im powiesz co o nich myślisz
ilonka, olusia a nie chcecie sieprzeprowadzić do stolicy??? sprzedajcie wszystko i tam zbudujcie gnizadko ja jak będe miała możliwość pakuję siebie i syna i jadę do Niemiec rodzina powinna byc razem... Niestety za chlebem człowiek jedzie i nie ma wyjścia....
Bibianko a kiedy ta kolacja i bielizna miała być i fryzurka bo nie pamiętam czy było czy nie???? Jak tak to szczegółów nie słyszałam
agala dobrych zakupów
pochwal się później co tam nakupiłaś
jujka pisz częściej
brzusio zdrowo rośnie pięknie tak ma własnie być
LedyM odezwij się do nas kochana...
poroniona a ty chyba na urlopie???
Kobietka chyba też???
Buziaki kochane ja własnie zajadam jabłuszko
No i ja znam to uczucie dziewczyny mój znowu w Niemczech i nawet nie wiem kiedy go zobaczę
kłaczek coś czuję że następnym razem tym chińczykom w piety wejdzie jak im powiesz co o nich myślisz
ilonka, olusia a nie chcecie sieprzeprowadzić do stolicy??? sprzedajcie wszystko i tam zbudujcie gnizadko ja jak będe miała możliwość pakuję siebie i syna i jadę do Niemiec rodzina powinna byc razem... Niestety za chlebem człowiek jedzie i nie ma wyjścia....
Bibianko a kiedy ta kolacja i bielizna miała być i fryzurka bo nie pamiętam czy było czy nie???? Jak tak to szczegółów nie słyszałam
agala dobrych zakupów
jujka pisz częściej
LedyM odezwij się do nas kochana...
poroniona a ty chyba na urlopie???
Kobietka chyba też???
Buziaki kochane ja własnie zajadam jabłuszko

Niestety