Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no to była masakra, i nie wiedziałam dlaczego,a za niedługo okazało sie ze jestem w ciąży wiec juz zrozumialam dlaczego mi takie wyszły 
myślałam ze szału dostane!!!!kłaczku, wszystko mozliwe ze to ruchy, ja poczulam takie gilgotanie w brzuchu ok 15tc, tylko nie czesto i tylko wtedy jak lezalam dłuzej na plecachLilijanna, nie mow o kopaniu bo ja chyba zwidy mam. Nie jest mozliwe, zebym czula ruchy na tym etapie, a zdarza sie czasem, ze cos deilkatnie "zagilga" w dole brzucha. Pojedyncze takie... Noz, kurka, jak pamietam pierwsze ruchy to wlasnie takie - chyba urojenia mam.
No babki!
Wasze kciuki mają moc! Młody zdał egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem tak szczęśliwa, jak bym go sama zaliczyłaJeżeli potrzymacie te kciuki jeszcze troszeczkę, to może fasolka się pojawi
![]()
Dziewczyny mam pytanko....może trochę głupie, ale kogo mam się zapytac jak nie Was?
Muszę w tym tygodniu rzucić farbę na włosy....bo już mam wypłowiałe, z odrostami i lekko przypruszone siwizną...a moja babcia kończy 90 lat i jest wielkie przyjęcie...i nie chcę wyglądać jak maszkara jakaś...używam delikatnej farby Garniera...czy myslicie, że moge spokojnie to zrobić, a jesli w brzuszku się coś umościło...tyle sie kiedyś naczytałam o farbowaniu w ciązy.....ale w koncu jeszcze nie wiem czy jestem....i po prostu zgłupiałam....to się nazywa nadwrażliwość....:-)