ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Kłaczek- brzuszek niech sie fajnie zaokrągla -juz czas na niego 
Kahaka- tulę:* takie sny to nic przyjemnego, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja z dzieciństwa mam koszmar którego dotej pory nie mogę zapomniec
coś strasznego
Ojojojoj Karolcia - nie gderaj na zapas teraz, mnie test pozytywny wyszedł po tygodniu spidziewanej @, w dzien @ nawet cień cienia nie wyszedł !!!!!!!!! Spokojnie czekaj, albo beta pewniejsza
Ja mam na 4 sierpnia @, przyjdzie na 1000000000% bo w tym cyklu zabezpieczenie poszło w ruch, jedynie 2 dni po owulce juz odstawione , hmmmm...chyba nic z tego nie pownno być 

Trzymam kciuki nadal za Ciebie i Bibiane
&&&&&&&&&&&&&&&&&& 

Ja dziś na 16 do gin sie wybieram,powiem szczerze ze wszystko zniosę ale nie to ze mi zabroni staranki od nastepnego cyklu.....
juz sie tak nastawiliśmy ,no zobaczymy co powie, i czy zleci badania jakies!!!!!!!!!!!!
Zjola nic sie nie odzywa,ciekaw jak po jej wizycie !!!!!!!!!!!!!!! Kobieto odezwij sie bo my tu czekamy na wieści
Kahaka- tulę:* takie sny to nic przyjemnego, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja z dzieciństwa mam koszmar którego dotej pory nie mogę zapomniec
Ojojojoj Karolcia - nie gderaj na zapas teraz, mnie test pozytywny wyszedł po tygodniu spidziewanej @, w dzien @ nawet cień cienia nie wyszedł !!!!!!!!! Spokojnie czekaj, albo beta pewniejsza

Trzymam kciuki nadal za Ciebie i Bibiane

Ja dziś na 16 do gin sie wybieram,powiem szczerze ze wszystko zniosę ale nie to ze mi zabroni staranki od nastepnego cyklu.....
juz sie tak nastawiliśmy ,no zobaczymy co powie, i czy zleci badania jakies!!!!!!!!!!!!Zjola nic sie nie odzywa,ciekaw jak po jej wizycie !!!!!!!!!!!!!!! Kobieto odezwij sie bo my tu czekamy na wieści
. Obydwoje ustaliliśmy, że żadne z nas nie ma takiego parcia na dziecko, żeby obwiniać o cokolwiek drugą połowę i że brak dzieci absolutnie nie doprowadzi do rozpadu naszego związku. M stwierdził, że nie wszyscy przecież mają dzieci i żyją. Nie powiem kamień spadł mi z serca. Słychać było?