Witam się i JA
Widzę że dołączyły do nas aniołkowe mamusie witajcie kochane zapalam światełko dla waszych bąbelków (**), cieszę się że piszecie daje to nam wielką satyfakcję pomimo bólu i cierpienia możemy być razem, zwierzamy się sobie jak najlepsze przyjaciółki no ja tylko mam was i strasznie się z tego cieszę
zjolu przeczytałam o wizycie, pamiętasz przed 1 stycznia napisałaś karteczkę o której ci mówiłam i ost coś nie mówisz że ten ROK jest nasz więc ci tak po cichu przypominam zobacz u mnie już 12 tydzień i ty w lisopadzie będziesz widziała dwie krechy&&&&&
kłaczku jak ja bym chciała już czuć ruchy maleństwa nieraz serce mi szybciej bije i coś dziwnego w brzuchu odczuwam i myślę sobie że może dzidzia wiem że to za wcześnie ale czuję jakby mi znaki dawała, mój Albert chce aby była dziewczynka ale ja coś czuję że kacperek ma rację że chłopaczek będzie aby był zdrowy i o czasie do nas przyszedł.
ilonko mi gin dał zielone światełko 3 m-ce po starcie inny pół roku bo "późno" straciłam ciąże ponad rok czekałam na nasz CUD i w końcu jest doczekasz się i ty

Tak samo ja WY WSZYSTKIE BO ZASŁUGUJEMY ABY MIEĆ DZIECI JESTEŚMY WSPANIAŁYMI KOBIETAMI I JESTEŚMY WSPANIAŁYMI MAMUSIAMI I TAK O SOBIE MUSIMY MYŚLEĆ NIE INACZEJ!!!!
EMY to lodów nie będzie ty nie przyjeżdzasz a ja mam cukrzycę ciążową ehh
kahaka widzę że mężuś dba i żadnej aluzji nie było??

hehehe
IZW kochana a u ciebie co tam jak zmężusiem nic nie opowiadasz ściskam...
AS 

pędziesz teraz struś pędziwiatr
A ja no cóż walczę i uczę się o tej cukrzycy, miałam wizytę w środę w szczecinie i jestem strasznie zawiedziona Pani pielęgniarka nie miała dla mnie czasu dała glukometr powiedziała szybko co robić jak mierzyć i kiedy a jak zapomne mam instrukcję :/ o słodyczach powiedziała wymieniła wszystkie ciekawe po co jak żadnych nie mogę i pożegnała ozięble potem wizyta u lekarza ten też jakiś nie taki zła jestem strasznie że musiałam jechać tak daleko jak pod nosem mam Gorzów i jeszcze do tego przyjęli mnieozięble i oschle

Dobrze że na forum jest wątek o cukrzycy to dziewczyny mi podpowiadają a tak to kłuję się do 6 razy dziennie i patrzę mam mieć cukier między 90 a 120 więc metodą prób i błędów muszę sama nauczyć się jeść;/ Wizytę mam dopiero 13 sierpnia bo mój gin smaży się w Turcji. Modlę się codziennie aby moja kruszynka była zdrowa i doczekała do poczatku lutego &&& Boję się...