Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olusia kurcze odpowiada mi to i to jak cholera, bo ja patrzyłam Stegne a Sztutowo to przeciez rzut beretemIlona, miejscowosc - Sztutowo. Od domu moich Rodzicow 2 km do morza, czyli jakies 20 minut spacerkiem. Wysle Ci numer na priva. Jesli nawet Mama nie bedzie nic miala w tym terminie, to da Ci namiary.
zmykam na spacer z moim psiakiem bo mnie tu szantazuje
Buzka.
Oj, już myslłam, ze cos się wykluło... to nic, pozostaje mi tylko pozazdroscic ci kolejnego miesiąca upojnego seksu.... Boże, jak mi się chce!!! Chyba mojego zajezdzę jak już będę mogła... gorzej jak mi przejdzie jak bede niedospana przy małym!!!melduje, że wszystko sie rozwiązało....
te plamienia przerodziły sie w normalną @...
więc luzik....tylko, że przylazła o kilka dni wczesniej...i teraz to juz zupełie nie wiem jak sobie wykalkulować TE dni...no nic....juz zapowiedziałam Z, że teraz musimy co dwa dni jak w zegarku, żeby jakos utrafić....
jest dobrze...bo jak sie rozkręciła w czwartek...to dziś już prawie koniec...więc od jutra kolejne milusie przytulanki....

kto wie? moze to było te gorsze 35 lat! tego się trzymajmy! Spełnienia marzeń!Się chwalę ..... kończę dziś 35 latchociaż to pewnie te lepsze 35 , więc nie ma co szczerzyć kłów.... Ale mam dobry nastrój dziś... buziaki dla was Monika
Raczej nie normalne... Pozostaje wierzyć, że ci eksperci cos mądrego wymyśląCześć dziewczyny.Własnie wróciłam ze szpitala z wynikami moimi i małej. W przyszłym tygodniu mam dostać namiary na dobrego lekarza z tego szpitala który ma mnie dobrze poprowadzić. Wyników moich niestety nie dostałam bo są dziwne i wróciły do ekspertów- ciąża w 39 tygodniu a moje łożysko wyglądało na drugi trymestr tak więc jeszcze trzy miesiące mogłabym sobie w ciąży chodzić bo nie zaczęło się starzeć mało tego według ekspertów miało cechy odmładzania się
Czy to normalne???
sny conajmniej dziwne, ale podobno normalne w ciąży... na pewno wszystko bedzie ok na twoim badaniu, nie stresuj się kochana.Dzieńdoberek po weekendzie :-)
V-Jolka, IZW, Emy ależ wy macie snyJedna lepsza od drugiej a druga od trzeciej
Coś czuję, że mogę dołączyć do waszego sennie-pokręconego grona w tym tyg, bo w czw idę na prenatalne i założę się że też jakieś shizy będą mi się śniły przed nim
olusia zszokowałam się Twoim "znajomym" wcześniaczkiem, zawsze wydawało mi się, że takie maleństwa są nie do odratowania, a tu proszę, musiał mieć wielką wolę życia![]()
tymirę chyba widuję na "Odskoczni" o ile się nie mylę. A trawa jest, proszę. odezwała się.kurde dziewczyny nie wiecie co jest z tymira dawno sie nie odzywala i zaczynam sie martwic
trawa a z toba co ???????? pisz no nam tu co u ciebie
Ja bym poszła, nie dla tesciowej, ale dla męża, żeby być u jego boku po prostu...poza tym kochane co mam zrobić z tym ślubem?? iść?? mój M prosi żebym poszła... moja siostra mówi żeby iść na złość... skoro mnie tam nie chce to żeby specjalnie iść z podniesioną głową , kupić jakiegos kwiatka... (Słonecznik - fałsz, zarozumiałość)...bo co jeszcze symbolizuje nienawiść????
Tobie dogodzić dziewczyno! Jeszcze niedawno marudziłas, że ci brzuch nie rosnie, a tu masz dowód że cos jednak rosnie i jeszcze gorzej...;-) Ważne że dziecię zdrowe i po cichutku GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI!!!Witajcie :-)
Dawno mnie tu nie było, ale dziś wpadam się zameldować po porannej wizycie.
Dzidziuś zdrowy, wszystkie wymiary, jak to określiła pani doktor, idealne. Kruszynka ma już 300g i najprawdopodobniej jest Dziewczynką W piątek połówkowe USG 4D i już wtedy lekarz na pewno potwierdzi płeć...Oby do piątku...
A mamusi od początku ciąży przybyło już 4kg (nie podoba mi się to..) i aktualnie waży 57kg...brrr...od dziś słodycze i inne zapychacze dla mnie już nie istnieją...