• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Poroniona skoro chcesz brawa za rzyganko to proszę bardzo. Masz i ode mnie J
Nigdy bym nie uwierzyla, ze to powiem/napisze: marze o rzyganiu. O matko! Dalej nie wierze, ze to napisałam. Hahaha!
Gragorajka zapalam
[*] dla Twojego aniołka! Przeszłam dokladnie to samo w styczniu. Maluchowi serducho przestalo bic w 9 tc, a zabieg mialam w 12t2d
L Mocno Cie tulam! Ten początkowy czas jest najtrudniejszy, potem będzie troche lepiej. Ja pomimo tego, ze tez jak najszybciej chciałam znowu zajsc w ciaze to jednak odczekalam 3 cykle. Od razu znowu zaszlam, niestety była to ciaza biochemiczna. Po niej znowu 1 cykl czekania i teraz jestem w 6 tc.

Ilona24 Olusia no to nic innego nie zostalo jak tylko zaczac trzymac za Was kciuki J
Agniesia udanego wypoczynku! Super decyzje podjelas J
Ilona1990 padlam ze smiechu, stolec mnie powalil. Hahaha!
Gosiaczek mi się udalo na wizyte zapisac dopiero na 24 sierpnia, wiec będziemy czekac razem. W którym jestes tc?
A u mnie stesujaco. Mam wrazenie, ze jakby mniej mnie dzisiaj piersi bola :( Juz wariuje. nie wiem czy nie umowie sie do kogolowiek gdzies na usg po niedzieli.

reklama
witam:*
V- jolka- kciuki za wizytę środową &&&&&&&&&&
Długowłosa-a może to fasolka co ?????? Oby tak było , i małpa nie przylazła na co namniej 9 miesięcy a raczej juz 8 miesięcy :)
Olusia- Magda , gosiaczek ;* buziak :*
Mnie dzis brzuch nawala okropnie,a leje sie jak z kranu, ale ja tak mam te pierwsze 2 dni wiec luz,dam radę!!
tempke mierzę, ojjj szkoda ze dopiero to początek cyklu a nie juz połowa hihih :) Nie moge sie doczekać juz !!!!! bede Wam świrować zobaczycie :P:P:P:P Muszę sobie zakupić testy jeszcze bo mam za mało i owu i ciążowych ;o

Hej,
Dalej jestem pod wrażeniem mojego wczorajszego pawia
eek.gif
zdarzyło mi się pierwszy raz od 20 lat. Teraz przeżywam, że znowu mnie najdzie, okropne to było, a najgorzej, że niespodziewanie i bez zapowiedzi. Powiedziałam mojej mamie, to się ucieszyła, jakby w lotka wygrała, zero współczucia...
Wczoraj cały wieczór spędziliśmy u mojego taty, bo miał urodziny, popili sobie z moim mężem hehe.
A dziś w nocy mój mężuś wyrusza na wieczór kawalerski (raczej weekend...). Wymyślili sobie, że spędzą go nad morzem (od nas 7 godz jazdy). Dla mnie to beznadziejny pomysł, moim zdaniem nie trzeba jechać nad morze, żeby pić wódkę
p.gif

ilona24, Olusia, proponuje układ :-) ja trzymam kciuki za Wasze staranka, a Wy za moją wizytę wtorkową :-)
kłaczku, jak tam dziś? Dalej z miską?
agniesia, udanego urlopu!
magda, rozumiem Cię. Mnie piersi w ogóle nie bolą od początku, nawet nie urosły.
długowłosa, rób tę betę no!

ilona mam taka wielką nadzieję ze jest to fasolka, to byłby najpiękniejszy prezent jaki w życiu bym dostala- tak bez okazji :D:D

kahaka no teraz jestem w pracy ale zrobię bete i wiecziorkiem dam znac co i jak,. I ja też bedę trzymać &&&& za Twoja wizytę :) powiem Ci że chciałabym tak jak ty z Pawiem chodzić przez cały czas :D:D hehe

kahaka taki układ mi jak najbardziej odpowiada :)))))))))))))))) dobrze nie pawia puszczasz nie ciagle jak ja w kazdej ciązy :(((((((( ja to sie umeczyłam i to strasznie ;(nic mnie nie ominęło , czy ciąza zdrowa czy puste jajo czy obumarcie do samego konca mnie tarmosiło :(((((((((chce juz być w ciąży ale jak pomyslę o tym to az mi słabo, ale co sie nie da rady , dla maluszka wszystko!!!!!

Magda_79 wychodzi mi 5 tydzien i 4 dzień wczoraj też mnie pobolewał brzuch, mam schize i biegam do kibelka co chwile ehh
ten stres.... ale mniemy nadzieję że będzie dobrze!!!

Ja dzis mam urlop wiec zaraz zmykam buziaki i miłego weekendu!!! samych pozytywnych myśli!

dziewczynki wiecie co, przypomnialo mi sie ze jak w niedziele wracalismy z mężem z Pikniku Country to kolo drogi chodził sobie bocian. Nigdy tak blisko nie widziałam bociana, zawsze latał albo chodził gdzieś w polu ale nie taż żeby tak blisko był. Pomyślałam sobie wtedy że ten bocian przyniesiem mi dzidzisua, kto wie może się sprawdzi:) Kurcze na pracy nei mogę się skupić przez to wszystko. O masakra ja już chce do domu, a raczej na betę :) Coś czuję że to może być wyjątkowy weekend

Gragorajka -
[*] dla twojego Aniołka... witaj serdecznie... :-) Gratuluję podejścia...silna z ciebie kobitka, więc na pewno dasz radę...z naszą niewielką oczywiście pomocą... ;-)

Ilona1990 - dobre, bardzo dobre... STOLEC na prezydenta! :-D:eek::cool:

agniesia84 - udanego urlopu! Wybyczcie się za wszystkie czasy, ale cobyście o aktywności też nie zapomnieli i w czwóreczkę co najmniej wrócili... ;-)

magda_79 - nie wariuj, nie wariuj... Z tymi cyckami to tak podobno jest, że często bolą jak same chcą...

kahaka, kłaczek - ech, jak ja wam mimo wszystko zazdroszczę tych "pawików" i bliskich spotkań z muszelką...przynajmniej na razie... ;-)

Olusia81, ilona24, EwelinaK26 - no...moje kciuki od wczoraj trochę odpoczęły, więc znowu zapędzam je do działania ;-) Muszę tylko obmyślić jakiś plan, bo przecież mam je tylko dwa niestety, a "intencji" coraz więcej... Muszę chyba jakiś grafik wprowadzić i rezerwacje przyjmować... :-) Tylko jakiegoś zastępcę muszę znaleźć, bo jak ja będę potrzebowała, to kto za mnie będzie trzymał...? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry